26.4.2012

Kimalletta kolmeen lähtöön

Kun tämä kevät tässä kovasti viimein tekee tuloaan, valitsin uusimpaan lakkaukseeni erittäin keväisen China Glazen Liquid Leatherin. Tätä olinkin aiemmin käyttänyt vain pilvenpiirtäjissä, joten koko kynnelle se ei ollutkaan ennen päässyt.

2012-4-26_1

2012-4-26_2

Ylempi kuva siis varjossa, alempi auringossa. Vähän olin ihmetellyt tämän lakan nimeä, mutta en ihmettele enää. Lakattu pinta toi todellakin mieleen nahan. Enpä olisi arvannut, että voisin pitää ihan vaan mustaa lakkaa jotenkin erikoisena. Tästä tuli nyt sit heti ihan lemppari. Nahkakynnet <3

2012-4-26_3

2012-4-26_4

Pidemmän aikaa olin jo halunnut vertailla kynnellä näitä jossain määrin samantapaisia lakkoja. Etusormella ja pikkurillillä on China Glazen Luxe and Lush. Ja en tykkää. En sitten niin yhtään. Nuo hileet (edit: kuulemma oikeampi termi olisi folionpalaset) ovat ihan liian isoja mun makuuni. Lisäksi lakan koostumus on jotenkin outo, se on paljon paksumpaa kuin muut lakat. Tämä lakka siis lunasti samantien paikan kirppiksellä.

Keskisormessa (ja peukalossa vaikkei se näissä kuvissa näy) on essien shine of the times. Tämä nyt kuitenkin on ihan kiva. Mutta ei sekään nyt sitten lopulta ole niin järjettömän kiva kun toivoin. Ei se paha ole, mutta jotenkin vain kuvittelin sen vielä hienommaksi. No, mulla on näköjään ihan omat mieltymykseni näissä... Tämä lakka saa kuitenkin vielä armoa, pitää kokeilla sitä jonkin muun päälle.

Vertailun vuoksi nimettömässä on Bariellen Elle's Spell. Johon siis jo kerran tulisesti rakastuin. Ja sori vaan muut, mutta kyllä Elle's Spell edelleenkin vie ja muut vikisee. Se nyt vaan näyttää ehdottomasti parhaalle näistä kolmesta. Pitää varmaan joskus pistää sitä kaikille kynsille mustan päälle. Ja varmaan pistän sit ainakin pari kerrosta, sillä se näytti niin jännälle kun osa noista hileistä oli syvemmällä.

2012-4-26_5

Viimeisenä siis taasen lakat. Tässä kovasti odottelen, että tuo Nail Tekin alulakka alkaisi tepsimään. Kynnet tahtovat vieläkin liuskoittua, vaikka vähän se on jo helpottanutkin. Mutta jospa nuo tuolla kasvaisivat vahvemmiksi, niin kuin pullo lupailee. Ei vaan millään jaksais taas ostaa jotain muuta...

4 kommenttia:

 1. Eikös Luxe and Lush ole nimenomaan folionpalasia sisältävä lakka? Ne usein on tuollaisia tosi paksuja, kun vertaa flakieseihin joissa nuo lastut on niin ohuita, että lakkakin on paljon ohuempaa. :) Sama juttu oli esim. Color Clubin Covered In Diamondsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nyt menee vielä kaikki käsitteet varmasti sekaisin, sillä tätä on vielä tullut tehtyä niin vähän aikaa :) Tosi isoja palasia nuo kuitenkin on, varmaankin siis juurikin sitä foliota.

   Lakkojahan ei vielä häävisti ole kertynyt, joten ainoa johon tätä voin oikeastaan verrata on Color Clubin Diamond Drops, joka ehkä on aika lähellä tuota Covered in Diamondsia. Tai sitten ei sinnepäinkään. Mutta se on kuitenkin selvästi ohuempaa kuin Luxe and Lush, joka oli vielä paljon paksumpaa. Tuosta tuli lähinnä mieleen puoliksi hyytynyt hyytelö :)

   Hyvä tietää että se on ennemminkin ominaisuus kuin virhe :D

   Poista
 2. Hih, mulla on kanssa tuo kyseinen Diamond Drops ja se ei kyllä tosiaan oo yhtä paksua, vaikkakin ne siinä olevat hiutaleet ei kyllä oo toisaalta flakieseja eikä myöskään folionpaloja. Vaikeaa tämä ryhmittely kyllä, mutta veikkaisin juu että enemmänkin ominaisuus on tuontyyppisillä foliolakoilla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se Diamond Drops on sitten vielä erilainen lakka. Siitäkään en kyllä tykännyt, ne palaset on siinäkin liian isoja ja jäävät helposti törröttämään. Tietääpä varoa vastaisuudessa! Kantapään kautta oppi menee ainakin perille :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...