17.4.2012

Merenneitoja

Edelliseen lakkaukseen pettyneenä päätin kokeilla jotain aivan muuta. Tilauksessanihan oli yksi Misan lakka joten päädyin kokeilemaan sitä. Olin ajatellut, että se nyt sitten sattui olemaan kovin lähellä aiemmin jo omistamaani Models Ownin Dream Streamia. No, nopeasti katsottuna varmaan mutta lähempää ei. Olen vielä vähän sekaisin näistä termeistä, mutta ilmeisesti oikea sana tälle Misan Mermaid Dreamsille on glass-fleck.

2012-4-17_1

Vaan aivan mahdotontahan tätä oli kuvissa saada näyttämään samalle kuin luonnossa. Joo, pääväri tosiaan on tuollainen sähkönsininen (sähkön, hih :), mutta kun ei se siihen jää. Nuo pienet ...jotkin (lasinpalat???) tuolla lakan seassa näyttävät jossain valossa ja jostain kulmasta ihan turkooseille. Ja toisesta kulmasta pinkille. Ja hyvin kun saa valon osumaan, toinen laita kynnestä on turkoosi ja toinen pinkki. Mutta kuvissa vaan näkyy yksi väri ja se on se sininen.

2012-4-17_2

Ensimmäinen ajatukseni oli pistää kokeeksi tämän päälle shine of timesia, mutta eihän se nyt mitenkään olisi tähän passannut. Joten jostain taas ohimennessäni keksin (= kopioin) tämän idean, eli rusetteja piti kysille saada! Kuvio vaan oli liian iso jokseenkin jokaiseen kynteen. No okei, peukkuun se mahtui mutta en sitten saanut otettua yhtään järkevän näköistä kuvaa missä peukku olisi paremmin esillä. Leimat on tällä kertaa ihan tahallaan pistetty vinoon ja eri kohtiin kynsillä. Kun ei ne kerran kuitenkaan siihen olisi kunnolla mahtuneet. Niin.

2012-4-17_3

Näissäkään kyllä mitään sen kummempaa näkemistä ole. Aluslakka, päällyslakka, värilakka ja leimauslakka. One se kiva kun on olemassa tällaisia lakkoja, jotka on itsessään niin kivoja ettei ne tartte hirveesti koristeluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...