30.4.2012

Shampanjaa ja serpentiinejä

Wappu. Siitähän se ajatus sitten lähti. Piti saada jotain vappuisaa kynsille. Aluksi lakkasin pohjan China Glazen Platinum Pearlilla. Nimettömissä saman merkin Champagne Bubbles. Shampanjahan kuuluu Wappuun kuten nenä päähän. Tässä juhlassa nimenomaan punainen nenä.

2012-4-30_1

Viimeksi kun kokeillin näitä shampanjakuplia kynnelle niin en ollut vakuuttunut. Taisi vaan olla väärä vuodenaika. Taas sellainen lakka että ihan sama että tämän pitäisi olla talvinen, minun mielestäni sopii paremmin kevääseen. Ja etenkin Wappuun. Platinum Pearlia on tässä kolme kerrosta, eikä se vieläkään ihan täydellisesti peitä. Ja jättää siveltimen jäljet näkyviin. Shampanjakuplienkin alla on kerros sitä, sillä ehdin jo unohtaa aikovani lakata nimettömän eri värillä.

2012-4-30_2

Niin. Mitähän tähän nyt taas sitten sanoisi. Muuta kuin että se kuulosti ihan hyvälle idealle. Siis se, että liottaa serpentiinistä värin. Sainhan sen värin lopulta irtoamaan, mutta ei se erityisen fiksulle näytä tuossa kynnellä. Käytin siis samaa menetelmää kuin muut ovat käyttäneet sanomalehtipaperin kanssa.

Mutta kaipa nämä nyt Wappukynsistä välttää. Onhan ne nyt ainakin värikkäät. Enkä jaksa alkaa uudelleen lakkaamaan ainakaan tälle iltaa. Mistähän löytäisi vielä semmoisen suomi-peruukin tai jotain, se sopisi hirmu hyvin näihin kynsiin...

2012-4-30_3

Ja tässä taas tarvikkeet. Unohtui mainita, että pistin Platinum Pearlin päälle kerroksen Ghostia. Käsidesi sisältää etanolia, joten sillä liottelin värit irti serpentiinistä. Jos siis joku ihmettelee mitä se tuossa kuvassa oikein tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...