28.4.2012

Harmaampaa holoa

Luonani asustaa nykyään kolme uutta Catherine Arleyn hololakkaa. Taaskaan ei ollut palvelun nopeudessa valittamista, eli jokseenkin viikon kuluttua tilauksesta lakat olivat perillä. Ja yllätyksekseni samassa paikassa oli myynnissä paljon muitakin lakkoja, joista useaa en luullut mistään enää löytyvänkään. Esimerkiksi löysin sieltä OPIn Burlesque-kokoelman lakkoja.

2012-4-28_1

Tällä kertaa kotiini siis löysivät tiensä sarjan harmaat sävyt 676, 667 ja 805. Alan pikkuhiljaa lämmetä näille, vaikka eivät olekaan aivan yhtä ihania kuin China Glazen OMG:t. En kai muuten olisi lisää näitä hankkinut. Ja kun ovat vielä niin edullisiakin!

2012-4-28_2

Ja tässäpä nämä kiekolla. Jostain syystä näissä vaaleammissa harmaissa tuo holo näkyy paremmin kuin värikkäämmissä lakoissa. Hirveästi tekee mieli kokeilla tuota vaaleinta eli 676 jonkin tavallisen lakan päälle. Varmaan pitää kokeilla sitä tässä jonain päivänä! Tosin olihan ne alunperin hankkimani Arleyt myös kivan näköisiä kiekolla mutta vähän pettymyksiä kynnellä.

Onko muuten muilla ongelmia Bloggerin kanssa tänään? Näyttää, että minulla on kommentti hyväksymättä mutta en vaan mitenkään pääse sille sivulle mistä sen saisin hyväksyttyä. Mur. Alan pikkuhiljaa muistaa miksi en Bloggerista niin kovin tykkää. Jos tämä alkaa näin oikuttelemaan, taidan siirtyä taas WordPressiin. Vielä kun olisi serveri minne se pistää, ettei tarvisi WordPress.comin kautta ottaa.

Ainiinjoo. Jos joku tätä kommentoi niin en sit näe sitäkään. Mutta jos joku tietää mikä tätä Bloggeria oikein vaivaa, sähköposti sentään vielä toimii. En siis tahallani jätä ketään huomiotta, tekniikka vaan tuntuu pettävän! Ja tosiaan alkaa kuppi tässä täyttyä tämän Bloggerin kanssa, voi olla että päätän pian muuttaa.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kaupoista, jos sitä huomenissa kerkiäis testaileen uusia lakkoja :)

  Onko minkälaiset postikulut tuola mistä tilasit noita lakkoja, ihtellä ois kauhia himotus noihin hololakkoihin :D Ja onko tilaaminen "helppoa" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi!

   Ei ne postikulut ihan huimaavat ole, riippuvat siitä montako lakkaa tilaa. Olisiko se ollut noin euron/pullo. Mutta helpoksi sitä ei voi ihan väittää, aika ihmeellinen paikka se on. Saa sieltä kuitenkin tilattua. Eniten arvelutti se, että maksuvaihtoehdoksi piti pistää cash on delivery... Mutta perästä tuli sitten paypal-lasku jonka maksamalla ei tarvinnut odottaa postipoikaa käteistä kädessä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...