6.4.2012

Maalikylillä

Sitä kun joskus pääsee täältä pienemmältä paikkakunnalta vähän isommalle, niin äkkiäpä sitä vaan menee johonkin semmoiseen kauppaan mitä täältä ei löydy. Ja tietenkin lakkaosastolle. Eilen tuli käytyä katsomassa Iron Sky toiseen kertaan, sillä eihän se nyt yksi kerta mihinkään riittänyt. Ja kun tällä onnettomalla pikkupaikkakunnalla ei nykyään enää leffoja teatterissa esitetä, piti lähteä sinne missä esitetään.

2012-4-6_2

Ja shoppailtua siis tuli. Tällainen saalis tarttui mukaan. Päätin siis ainakin vähän korjata sitä tilannetta että kokoelmastani tyystin puuttuu keväiset värit. Mitään kivaa vihreää tai sinistä en kuitenkaan onnistunut löytämään, joten jostain varmaan tulee ostettua lisää. Potretissa on vasemalta oikealle lukien Fashion Nails Magic Las Vegas, Magic Fool's Gold ja True Moment of Joy sekä Gina Tricot Gold, Pink Candy ja Pretty Sweet.

2012-4-6_1

Ja tältäpä ne näyttävät kiekolla. Kolme vasemmanpuoleista ovat Fashion Nailseja ja oikealla Gina Tricot. Ihanan keväiselle ne näyttää, vai mitä :) Osa näistä pääsee varmaan ihan pian kynsille, kun meinaan tehdä vielä toiset pääsiäiskynnet. Nyt pitää vain rauhoitella ostohimoa taas, sillä on tullut viime aikoina tilailtua vähän sitä sun tätä. Postaan niistä sitten kunhan kotiutuvat, pari pakettia pitäisi olla postissa tulossa.

2 kommenttia:

  1. Aikas kivan värisiä lakkoja kiekollakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näillä vähän jo pääsee kevätfiilikseen :) Lisää vaan pitäisi saada, mutta nyt on pistettävä stoppi toistaiseksi. Jos ei jostain sitä isoa lottovoittoa tule :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...