15.4.2012

Kadonneen holon metsästäjät

Ilman ollessa näin ihanan keväinen (räntää satanut monta päivää eikä auringosta tietoakaan) päätin sitten koittaa vangita kevään kynsilleni. Onneksi tuolta leffareissulta oli jotain tarttunut mukaan, millä tätä visiotani toteuttamaan sitten lähdin.

2012-4-15_1

Pohjalle pääsi siis Beauty Nails Pretty Sweet. Ja mun puolestani Gina saa tästä lähtien pitää trikoonsa. Olihan homma saada tämä levittymään kynsille! Jos oli liian vähän lakkaa sudissa, se jämähti kynnelle kesken levityksen. Jos sitä taas oli niin paljon että sen sai levitettyä, lakkaa oli myös sitten kynsinauhan alla ja päällä ja siellä sun täällä. Nätii lakka, mutta käyttömukavuus oli kyllä syvältä.

2012-4-15_2

Tässä tulee nyt lähinnä mieleen se telkkarissa pyörivä Saunalahden mainos. Pystytkö huomaamaan sen pienen eron? Tässä kuvassa on kuitenkin kaksi kerrostaa enemmän lakkaa kuin edellisessä. Päätin yrittää kestää tuon Kleancolorin Chunky Holo Poppyn hajua kokeillakseni sitä sentään kynnellä asti. Toivottavasti kukaan ei hirveesti ihmetellyt sitä, miksi seisoin ulkona rappusilla räntäsateessa lakkaamassa kynsiä. Ainakin tuuletus oli siis kohdillaan, mutta oksettava olo siitä taas vaan tuli. Siis sellainen olo mikä on vähän ennen kuin saat varmuuden siitä, että olet sairastunut mahatautiin. Eli vähän ennen kuin joudut oksentamaan ensimmäisen kerran. Ja siinä rappusilla sitten pistin vielä kerroksen päällylakkaakin, ettei haju sisälle mentäessä ehkä sieltä alta enää tuntuisi. Arvatkaapa auttoiko? No ei tietenkään.

Ja missä ihmeessä se holo tässä lakassa muka oikeasti on? Siis ihan oikeasti. Minun mielestäni tämä nyt vaan on ihan normaali glitter-lakka. Ei mistään holosta tietoakaan! Punaisia glittereitä punaisen läpinäkyvän lakan seassa. Mitään muuta väriä en tästä ole saanut esille vaikka miten kynsiä pyörittelisi. Minä kun tyhmänä olen ajatellut että hololakka tarkoittaisi sitä, että siinä olisi näkyvissä ainakin jossain valossa sateenkaaren värit. Vähän on huijattu olo nyt.

2012-4-15_3

Ja lopuksi kynnelle on pistetty fimoja. En ollutkaan niitä ennen kynnelle pistänyt, ihan kivojahan nää tässä oli. Eli lopputulos on silti lopuksi ihan ok, mutta aika pettynyt olen molempiin käyttämiini värilakkoihin. Varmaan annan molemmille vielä jossain välissä tilaisuuden, mutta ihan heti en ole näihin tarttumassa.

2012-4-15_4

Ja viimeisenä jälleen käytetyt lakat. Trindin kirkasta lakkaa on käytetty fimojen kiinnittämiseen, sillä ei ole lakkailtu sen enempää. Onpahan nyt sitten sentään jotain aurinkoista mitä katsella!

2 kommenttia:

  1. Voin kyllä hyvin kuvitella sen hajun ja sen olon kun noita on lakannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Ihan heti en taida toista kertaa kokeilla, kun ei tuo ulkona lakkaaminenkaan auttanut tarpeeksi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...