12.4.2012

Voiko kynsilakka haista pahalta? Voi.

Olipa postipoika ollut taas vikkelänä ja toi jopa kaksi pakettia kerralla! Ensimmäinen on kotoisin head2toe-verkkokaupasta.

2012-4-12_1

Ja vasemmalta oikealle tässä on essie shine of the times, Misa Mermaid Tears, Nail Tek Foundation II ja China Glazet Fuchsia Fanatic ja Luxe and Lush. Toivottavasti tuo Nail Tek on vastaus tähän kynsiongelmaani, ainakin sen mainospuheiden mukaan pitäisi auttaa. Mutta se jää nähtääksi. Näitä nyt katsoessani en voi olla ihmettelemättä että missä ne kaikki keväiset värit on. Taisi se kevät tulla minun pääni sisälle vasta sen jälkeen kun tilaus oli jo lähtenyt..

2012-4-12_3

Hetihän niitä piti kiekolle kokeilla. Vasemmalla kiekolla essie ja Misa, oikealla China Glazet. Jotenkin tuossa on värit ihan hassut, lähinnä fuksia on kaukana fuksiasta. Luonnossa lakka tosiaan on ihan fuksianpunainen, tässä kuvassa ei. 

2012-4-12_2

Toisessa paketissa oli Ebaysta ostetut Kleancolorit. Vasemmalta oikealle tässä on Holo Blue, Holo Chrome, Chunky Holo Poppy, Chunky Holo Bluebell, Chunky Holo Purple ja Chunky Holo Black. Oikein kauniin näköisiä lakkoja näin päältäpäin katsottuna. Olinhan jostain blogista lukenut, että näiden hajua ei voi edes verrata muihin lakkoihin, mutta silti minut yllätti se miten hirveä se lopulta oli. Kaasunaamari tässä pitäisi olla jos näillä meinaa lakata.

2012-4-12_4

Tässäpä näitä kiekolla salaman avulla kuvattuna. Pelkät holot on vasemmalla juuri päinvastaisessa järjestyksessä kuin lakkakuvassa. Chunky Holoista on Bluebell ja Purple vaihtaneet paikkaa.

2012-4-12_5

Ja sama kiekko auringossa. Ei väreissä mitään valittamista ole, nää olis aika jänniä. Mutta se haju. On se onneksi melkein haihtunut tuosta kiekolta kun ovat yön yli olleet, mutta ei niitä edelleenkään tee mieli haistella. Ja kuten näkyy, ei ne hirveen peittäviä ole. Käytännössä ne on siis pakko kerrostaa jonkin muun lakan päälle. Ja sitä en tiedä mitä se holo näiden kaikkien nimessä oikein tekee. Ei nämä mitään holoa ole nähneetkään!

Ja heti tekis mieli tilata lisää. Paitsi noita Kleancoloreita, olkoon miten nättejä vaan niin en kestä niitä haistella. Vaan en tilaa, näillä nyt sitten mennään. Eli kovin keväisiä lakkauksia ei ole edelleenkään tiedossa. Pakko vaan yrittää keksiä miten saa samoista lakoista mahdollisiman monta eri näköistä lakkausta aikaiseksi!

2 kommenttia:

 1. Noi holot näyttää tosi kivoilta, mutta jos ne tosiaan haisee kamalalta niin en ehkä tilaa niitä. :D meinaa tulla migreeni jo ihan normaalilakoista :p
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä ilmeisesti edelleen käytetään kaikkia myrkkyjä, eli eivät ole vapaita yhtään mistään. En osaa oikein kuvailla sitä hajua, mutta minulle tuli vähän paha olo kun lakkailin noille kiekoille. Vaikka menin kylppäriin ja suljin oven ja panin tuuletuksen täysille.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...