24.4.2012

Liukuvaa Arleyta ja omistautumista

Jos jotain hauskaa pitäisi keksiä, kummasti sieltä lakkalaatikosta vain pomppaa tuo Devotion käteen. En jaksa edes muistaa monennetko tätä lakkaa hyödyntävät kynnet nämä ovat, mutta liekö sillä niin väliä.

2012-4-23_1

Tässä siis taas oli pohjalakkaus. Kaksi kerrosta Devotionia. Tästäpä on äkkiä vaikea enää keksiä semmoista sanottavaa mitä en vielä olisi sanotuksi saanut. Yhtä kaunis se on kuin aina ennenkin.

2012-4-23_2

Taas kerran sitten kynsille saatiin liukuväriä, avustajana Catherine Arleyn 673. Ihan kivastihan nämä kaksi tulevat kynnellä toimeen keskenään :) Näköjään tykkään näistä lakkauksista missä on alla jokin muu lakka ja liukuna holoa.

2012-4-23_3

Tähän halusin sitten leimata useammalla värillä jotain pieniä kuvioita. Vissiin kai tuo kukka on, tosin poika sanoi ekan kerran nähdessään että siinä on tähtiä. Eli jos vaikka sovitaan näiden olevan tähden muotoisia kukkia.

2012-4-23_4

Ja koska tää on mun mielestä niin kiva, tässä vielä toinen kuva. Jostain syystä toi pinkki leimauslakka ei tälläkään pohjalla hirveesti erotu. Mutta hieman kuitenkin.

2012-4-23_5

Ja pakollinen lakkapotretti vielä loppuun. Leimauksissa on siis käytetty Konadin valkoista, punaista ja pinkkiä lakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...