13.4.2012

Lainahöyhenissä

Kun kerran omat lakat tuntuu loppuvan, on aina kätevää lainata kaverilta :D Jouduin eroamaan rakkaasta Elle's Spellistä hetkeksi, mutta näin sain yökylään China Glazen L8r G8r -lakan. Miksi tämmöisiä ihania kunnon holoja ei enään vaan oikeen saa mistään? Ihan eppaa.

2012-4-13_1

Tässäpä siis salamalla otettu kuva, missä hyvin näkyy toi sateenkaari. Aurinko on ollut viime päivinä kortilla, joten luonnonvaloa ei ole ollut oikein saatavilla.

2012-4-13_2

Näihin sen sitten halunnut enkä kerennytkään tehdä kovin kummoisia koristeluja. Dotting toolilla sitten vaan on tehty pisteitä. Koristelulakkana vanha kunnon Devotion. Varmaan en ole mitään muuta lakkaa niin useasti käyttänyt kuin sitä. Alan jo harkita backup-pullon hankkimista.

2012-4-13_3

Päällä on taas essien pikakuivattavaa. Eikä siitä ole ollut pahaa sanottavaa, kynnet alkavat jopa vähän tervehtyä. Jospa tuossa kärjellä vaan oli kasvamassa pois ne kynnet, jotka Seche Vitellä pilasin. Toivossa on ainakin hyvä elää...

Taidan olla kovin ajatuksissani aina välillä. Sitten kun olin saanut nuo lakkaukset tehtyä, ajattelin hoitaa myös kynsinauhat. Otin sen kummemmin katsomatta tästä tietokoneen vierestä Mavalan pullon, sillä kynsinauhaöljyä tulee paremmin käytettyä jos se on sopivasti lähellä. Avasin pullon ja aloin sutia kynsinauhoja. Jossain vaiheessa vähän ihmettelin, että miten tämä on äkkiä muuttunut näin tahmaiseksi.

Lopulta sitten viimeisen kynnen ympärystä sutiessani älysin, että olinkin avannut sen Mavalan pikakuivattavan päällylakan enkä mitään kynsinauhaöljyä. Ilmankos oli niin tahmeaa... Eipä siinä sitten muuta kuin poistamaan ylimääräiset lakat. Note to self: käden ulottuvilla ei kannata pitää mitään semmoista, jonka voi sekoittaa liian helposti johonkin aivan toiseen.

1 kommentti:

  1. Noi CG OMG-lakat on kyllä jotain niin ihanaa. Voi, kumpa edes yhden saisi :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...