23.4.2012

Versatile blogger

Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Hassua, että nuo säännöt on tuossa järjestyksesä. Itse ainakin aion aloittaa kohdasta 5 eli kuvasta, joka tuossa ylhäällä jo komeileekin. Sain tämän tunnustuksen Caramelilta , kiitos siitä!

Mitähän sitä osaisi kertoa. No, yritetään jotain keksiä.Satunnaisia faktoja siis!
1. Hepat on ihaniii! Tosin tämä harrastus on tällä hetkellä monien syiden takia tauolla. Tauon pituudesta en mene sanomaan mitään, voi olla että alan taas käymään ratsastamassa tai sitten en. Ennenkin on ollut pitkiä taukoja mutta jokin sinne tallille aina vaan takaisin vetää.
2. Elämässäni ei tällä hetkellä ole miestä. Tuntuu että kaikilla on se poikaystävä/mies, mutta mulla ei. Enkä erityisesti edes yritä etsiä uutta poikaystävää. Mulla on ihan tarpeeksi kivaa keskenäni.
3. En juurikaan pidä siivoamisesta. Eli meille ei kannata tulla ilmoittamatta, en välttämättä päästä sisään jos en ole sattunut siivoamaan lähiaikoina.
4. Pidän kynsien lakkaamisen lisäksi tietokonepelien pelaamisesta. Tässä on jo muutama vuosi tullut pelattua WoWiakin. Ensimmäisiä pelejä joita muistan pelanneeni, oli ensimmäinen Leisure Suit Larry. Se oli aikanaan aivan hirveän hauska! Samoihin aikoihin tietenkin Tetris oli kova hitti.
5. En pidä itseäni erityisen tyttömäisenä. En juuri koskaan meikkaa. Ja silloin harvoin kun meikkaan, olisi varmaan parempi jättää se tekemättä.
6. Mulla on autona ooppeli. Tällä hetkellä se muistuttaa kyllä aika lailla joulukuusta, kun tuossa kojetaulussa palaa merkkivalo jos toinenkin.
7. Just nyt nukuttaa niin vietävästi. Eli en jaksa enää keksiä tähän viimeistä kohtaa.

Ja vielä ne 15 bloggaajaa. No muutama nyt ainakin. Jos (kun) olette tämän jo tehneet, niin ei tarvitse toistamiseen alkaa tekemään :)


5 kommenttia:

 1. Kiitos ja kosto elää! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvasin että näin siinä käy :)

   Poista
 2. Kiitti paljon! Täytyypä pistää tätä eteenpäin! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...