4.4.2012

Tipusii

Yritä tässä nyt sitten jotain keväistä saada kynsille kun lakkakokoelmasta ei vaan löydy vaaleita värejä. Piti siis taas aloittaa For Audreylla. Sitä en jaksanut tänään kuvata, koska ihan vasta tein toisen lakkauksen pohjat sillä. Jos siis haluat nähdä pelkän lakan, käy Rautataivaassa. Tässä designissa on röyhkeästi kopioitu tätä taideteosta siinä kuitenkaan onnistumatta.

2012-4-4_1

Tässä on sitten Audreyn päällä Wild&Mildin Ghost. Mitkäs kynnet ne sellaiset olis joissa ei ole yhtään blingiä. No ei ainakaan mun kynnet!

2012-4-4_2

Sittenpä otettiin akryylimaalit kauniiseen käteen. Kun ei kerran lakkaakan oikein ole. Tässä on tipusilla jo runko valmiina. Oli yllättävän vaikeaa saada tuo peittäväksi, jouduin varmaan maalaamaan ainakin neljä kerrosta maalia. Ja sitten kännykästä loppui akku. Eli muita välivaiheita ei sitten kuvattu.

2012-4-4_3

Linnuille on sitten sudittu jotain siipiä muistuttavaa, tikkukoivet ja jotain nokan ja silmien tapaista. Piirrustustaito olis hirmu kiva olemassa. Oikean käden kuvia ei sitten muuten näytetä. Piirtämisen osaamattomuus onnistui kertautumaan sen verran pahasti. Kyllä ne nyt ehkä linnuiksi tunnistaa, jos ei katso kovin tarkasti.

2012-4-4_4

Lopuksi päälle on pistetty Essien pikakuivattavaa, jonka kävin hakemassa paikallisesta Citymarketista kun meni hermot. Jää nyt sitten nähtäväksi pärjääkö tämä lakka kynsieni kanssa paremmin kuin Seche Vite. Toivottavasti, sillä ei ole kivaa odotella sitä kuivumista koko päivää.

2012-4-4_5

Lopuksi vielä käytetyt tarvikkeet. Lakkaa ja akryylimaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...