25.3.2012

Rautataivas

Tänään on sitten laitettu kynsiä. Oli siis todellakin lakkauspäivä, sillä suunnilleen herätessä tuli aloitettua ja nyt on ehkä valmista. Tällä kertaa kynsillä on ihan teema, nimittäin Iron Sky -leffan huominen ensi-ilta. Se jää vielä nähtäväksi että pääsevätkö nämä kynnet ihan oikeasti sinne vai ei, mutta kaiken varalta :D

2012-3-25_1

Ensiksi lakkasin kynnet China Glazen For Audreylla, jotta saataisiin sitä taivasta kuvaan. Tällainen ei-ihan-taivaansininen sopii mielestäni tähän tilanteeseen oikein hyvin.

2012-3-25_2

Seuraavaksi oli vuorossa ikäänkuin käänteinen liukuvärjäys eli tummaa väriä kynsinauhojen lähelle. Lakkana oli Models Ownin Dream Stream. Hiukan oli hankalaa töpötellä sillä sienellä väärään päähän kynttä, josta todistaa kuvassa erittäin hyvin näkyvä smurffiefekti. Tässä vaiheessa on jo kuitenkin yritetty poistaa tuota ylimääräistä sinistä väriä, mutta väri on ollut sitä mieltä että täällä ollaan kun tänne on kerran päästy.

2012-3-25_3

Sittenpä olenkin maalaillut käsivaralta jotain, jonka pitäisi ainakin muistuttaa New York Skylineä. Tai miksi tuota nyt taas sanotaankaan. Maalina China Glazen Liquid Leather. Huomaa myös kiiltävä kuu keskisormessa (feat. Devotion) :)

2012-3-25_4

Vaan eipä se pelkkä skyline ole Iron Sky. Pitää olla uhvoja. Paljon uhvoja. Isoja ja pieniä.

2012-3-25_5

Lopullisessa versiossa on vielä lisätty rakennuksiin Wild&Mildin Ghostia niin että ne näyttäisivät valoilta ikkunassa. Jotkut tekevät nämä dotting toolilla, mutta itse en kyllä saisi tehtyä tarpeeksi pieniä pisteitä. Jostain youtuben tutosta sitten nappasin tämän idean. Peukkuun olin alunperin aikonut tehdä jotain ihan muuta, mutta kun skyline oli valmis ei se enää tuntunutkaan sopivalta. Joten siihen päätyi sitten iso uhvo ja tähden mallisia strasseja. Kuvasta on ehkä vaikea havaita, mutta uhvoon on koitettu saada valoja Rimmelin Blue Glitter Clubilla.

2012-3-25_6

Eli lakkoja on sitten rivissä kun katsotaan että mitä kaikkea nähin kynsiin upposikaan. Kauppareissulla tänään tarttui ihan kuin vahingossa matkaan tuo Mavalan päällylakka, jonka ainakin pitäisi olla pikakuivattavaa. Pakko on jotain keksiä kun ei se Seche sopinut minun kynsilleni. Kyllä siitä varmaan jotain apua oli ja onneksi pienet virheet saa näin epämääräisessä lakkauksessa ihan kivasti hukattua :D

Toivottavasti viimeistään aamulla tuosta kynsien ympäristöstä lähtee viimeiset smurffivärit irti. Kelpaa näitä nyt ainakin itse tuijotella vaikkei muille pääsiskään esittelemään!

2 kommenttia:

  1. Nämä kyllä onnistu tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän ne ihan sopi leffaan, vaikka ei niitä siellä kukaan huomannutkaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...