6.3.2012

Odottavan aika on järkyttävän pitkä

Eihän se lakkapaketti ole vieläkän täällä. Minne lie jäänyt jumiin. Toivottavasti ei vaan ole jäänyt konkreettisesti jumiin eli jospa se paketti ei kuitenkaan saapuisi kovin rähjäisenä. Sillä ulkonäöllä muuten mitään väliä, mutta kun sisältö on sen verran särkyvää. Vaan eipä auta kuin odottaa.

Pilvimaisema oli vaan jo päässyt sen verran huonoon kuntoon että oli pakko vaan inspiroitua näistä lakoista joita täällä kotona on. Käteni hakeutui sitten yhteen vielä käyttämättömään China Glaze -lakkaan joka aikanaan päätyi ostoskoriin ihan vaan nimensä takia. Miten olisinkaan voinut vastustaa lakkaa jonka nimi oli punainen ori :)


2012-3-6_1

 Yllä olevassa kuvassa on sitten kynsillä kaksi kerrosta oria. Väri oli taas kovin hankala kuvattavaksi, mutta toivottavasti siitä jonkin käsityksen saa. Väri siis todellakin on punainen, tosin omasta mielestäni lakan shimmer on vähän kultaisen näköistä. Kuvankäsittelyohjelmani mielestä tämä tosin oli ihan oranssi lakka.

2012-3-6_2

En sitten oikeastaan halunnut pistää tähän päälle juuri mitään. Jotain piti silti saada, mistä syystä peukussa ja nimettömässä on tarrat. Näillä mennään nyt sitten taas ainakin muutama päivä. Tosin jos se lakkapaketti kotiutuu esimerkiksi huomenna en takaa mitään :P

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että se pakettin pääsee ehjänä perille ja tulis mahdollisimman pian... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän tässä kovasti odotellaan. Loppuu kohta ideat. Mutta kaipa se sieltä tulee kun vain jaksais odottaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...