8.3.2012

Lumouksen vallassa

Monen tunnin kloorivedessä oleilu ei empiiristen tutkimuksieni mukaan ole hyväksi kynsilakalle. Edellinen lakkaus siis meni täysin pilalle eilen, mutta eipä hätää! Olihan minulla iso läjä uusia lakkoja mitä pistää kynnelle. Ensimmäisenä tosiaankin kokeiluun pääsi Elle's Spell.

2012-3-8_1


En oikein tiedä miten kuvailla tätä lakkaa. Se on niin erilainen verrattuna mihin tahansa muuhun. Se tekee jotenkin jännän kolmiulotteisen vaikutelman. Kovin peittävä lakka tämä ei ole, siksipä sutaisin alle yhden kerroksen La Femmeä, mikä ei todellakaan ole mikään paras lakka mutta sattui olemaan sopivan värinen.

2012-3-8_3

Pitihän siihen sitten vielä saada leimoja päälle. Leimaukseen käytin china Glazen Devotionia, mikä soveltui tehtäväänsä aivan hyvin. Sen vaan taas huomasin, että tuli laitettua noi leimat toisin päin kuin yleensä näkee monien tekevän. Hmpfh. Pitäisi vissiin sitten käyttää sellaisia leimauksia, joista ei voi helpolla sanoa onko ne nyt oikein- vai väärinpäin.

2012-3-8_2


Lopuksi vielä perhepotretissa käytetyt lakat. Ja täytyy kyllä sanoa, että elämä on todella paljon helpompaa tuon Seche Viten kanssa. Tein tosiaan tuon lakkauksen eilen illalla myöhään, enkä herännyt silti aamulla kangaskuviointi kynsissäni. Eikä se levittänyt leimauksiakaan yhtään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...