18.3.2012

Puuroa ja tarroja

Miljonäärin kestävyys kynnellä ei ollut aivan hirveän hyvä, joten se sai väistyä. Mutta koskapa yksi kynsi on tällä hetkellä aivan onnettoman lyhyt, en viitsinyt alkaa taiteilemaan mitään erityisen kummallista. Yllättäen kuvat ovat tällä kertaa oikeasta kädestä, sillä vasen näyttää liian onnettomalta. Ajattelin kokeilla toista hololakkaa, josko se miellyttäisi silmää enemmän. No eipä oikeastaan. Tai tämä menee kyllä, on tommoinen marjapuuron värinen. Ajattelin vaihteeksi pistää yhden kuvan varjossa otettuna, jotenkin tuossa vain värit on vähän hassut. Lumi on ihan sinistä...

2012-3-18_2

Kynnellä on siis Catherine Arleyn 677. Kivempi väri tämä on kuin se 800, mutta edelleen jotain puuttuu. Ei tuo holoefekti näissä mielestäni hirveän hyvä ole.

2012-3-18_1

Ja sama auringossa ilman koristeita. Ihan kai tuo nätti väri on, mutta ei kyllä pääse miksikään suureksi lemppariksi. Hirveästi en taaskaan jaksanut koristella, joten päälle päätyi pelkät tarrat. Lakoista ei ole kuvaa, sillä tässä on vain Trindin alus- ja päällylakkaa ja tuota 677:aa.

2012-3-18_3

Jännästi näissäkin kahdessa aurinkokuvassa on eri värit. No jokseenkin tuon värinen se lakka on, lähinnä siis tuo mieleeni marjapuuron. Kohta ei vaan tee edes mieli kokeilla noita kolmea muuta Catherinea, kun nämä kaksi ekaa ovat olleet vähän pettymyksiä. Kai sitä pitäis vaan ostaa kalliimpia merkkejä. No, sitä lottovoittoa odotellessa. Tosin taisin käyttää tämän vuoden tuurit jo, tuli voitettua eräässä nettikilpailussa. En nyt viitsi vielä mainostaa mitä ja missä, kun en ole varma pääsenkö lunastamaan voittoani. Että sekin ainoa onnenpotku voi mennä sivu suun. Tyypillistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...