7.3.2012

Joulu keskellä maaliskuuta

Tulihan se kauan odotettu paketti sieltä! Ja onni oli kaksinkertainen koska toinenkin lakkapaketti sattui saapumaan tänään. Tässäpä koko saalis:

2012-3-7_1

Vasemmalla on viisi lakkaa jotka tilasin tästä nettikaupasta. Minun kokemukseni ei ollut ihan niin kamala kuin joillakin oli ollut. Tein tilauksen viime keskiviikkona. Nettikauppa oli aika surkea, eniten ehkä ihmetytti se, ettei postikuluista saanut mitään tietoa ennen tilauksen vahvistamista. Ja maksuvaihtoehdot olivat sanalla sanoen outoja, jokin mikälie bulgarialainen viritys tai cash on delivery. Ajattelin vain ottaa riskin ja klikkailin menemään. Melko pian sain sähköpostia kaupasta, jossa ehdotettiin postikuluiksi 6 euroa ja kysyttiin sopiiko se. Ilmoitin sen sopivan ja kohta tuli seuraava sähköposti, joka sisälsi laskun paypaliin. Huh, ei tarvinnutkaan odottaa postimiestä rahatukko kourassa!

Heti seuraavana päivänä eli 1.3. sain taas postia, jossa kerrottiin pakettini lähteneen. Yllättävän nopeaa toimintaa, ei todellakaan mennyt kolmea kuukautta tässä. Tänään oli sitten postilaatikossa lappu, jossa kerrottiin kirjatun kirjeen odottavan minua. En äkkiä osannut yhdistää asioita, ihmettelin vain että mitä siellä nyt voi olla. No lakkaa!

2012-3-7_3

Tässäpä siis saalis. Tilasin viisi Catherine Arleyn hololakkaa, numerot vasemmalta oikealle ovat 668, 800, 677, 673 ja 806. Nyt sitten harmittaa etten tilannut niitä harmaita myös. Ja jäi sinne muutenkin monta ihanaa väriä. Onneksi ostokokemus oli lopulta ihan jees, joten ehkäpä toisella kertaa :)

Loput lakat ovat Transdesignilta. Tämä oli toinen tilaukseni sieltä eikä moittimista ole ollut. Mitä nyt se muidenkin huomaama postikulujen nousu 23 taalaan.

2012-3-7_4

Tässäpä tilauksen kolme China Glazea. Nämähän ovat vasemmalta oikealle Liquid Leather, For Audrey ja Marry a Millionaire. Pakko oli saada yksi ihan musta lakka. Ja jostain syystä tuo Audrey vaan piti saada myös, vaikken niin vaaleista väreistä pidäkään. Ja bling blingiä ei ikinä ole liikaa, johon Millionaire vastaa oikein mukavasti.

2012-3-7_2

Piti saada sitten tilata yhtä oudompaakin merkkiä, eli tässä tilauksen Bariellet. Jälleen mennään vasemmalta oikealle, ensimmäisenä on Belly Dance, sitten Gelt Me to the Party ja viimeisenä Elle's Spell. Belly Dance valikoitui mukaan siksi, ettei valikoimissani ennen tätä ollut ainuttakaan nude-lakkaa. En oikeastaan tiedä miten tuo Party edes päätyi ostoskoriini, mutta siellä se vaan oli ja sinne jäi. Toivoin sen olevan kivan kultainen väri, mutta kiekolla se ehkä tuo enemmän mieleeni messingin. Ihan kiva väri silti. Ja ehkä eniten olen tyytyväinen Elle's Spelliin. Se nyt vaan on aivan syötävän ihana. Ja tulee näistä kaikista ensimmäisenä pääsemään kynsille. Tai siis koko ajan menee jo...

2012-3-7_5

Ja viimeisenä vielä pari Color Clubia sekä Seche Vite. Color Clubit ovat Diamond Drops ja Foiled Me Once. Varmaan nämäkin vielä kynsille päätyvät. Mutta tällä satsilla pitäisi pärjätä nyt sitten aika kauan. Ainakin siihen asti kunnes seuraavan kerran tilaan lisää :P


2 kommenttia:

 1. Ai sää tilasit noi sieltä. :)
  Siinäpä on sitte kokeilemista vähäks aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä mää ne tilasin, sitähän olen tässä jo ennenkin aikonut. Ja toivottavasti tosiaan riittää hetkeksi. Pakko on riittää...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...