11.3.2012

Vatsa tanssii

Onnettomat kynteni päättivät, että ovat kasvaneet ihan tarpeeksi pitkäksi. Eli yksi niistä päätti mennä poikki. Tästähän seurasi luonnollisesti se, että kaikki muutkin saivat luvan lyhentyä.

2012-3-11_1

Kynsille meni sitten Bariellen Belly Dance. Tuo nude-lakka näytti oikein kivalle näinkin lyhyillä kynsillä. Enpä olisi ikinä ennen tämänkään väristä lakkaa itselleni hommannut, mutta oikeastaan pidän tästä yllättävän paljon.

2012-3-11_2

Koristeluun käytin sitten Konadeja jälleen kerran. Ensimmäistä kertaa kokeilin tällaista koko kynnen kuviota. Hieman se tuotti hankaluuksia, mutta siinäpä ne nyt ovat. Tein vielä dotting toolilla ja hololakalla täpliä kuvioiden keskelle.

2012-3-11_3

Ja lopuksi vielä käytetyt lakat. Jotenkin runosuoni ei tänään syki ihan tavalliseen malliin, taitaa stressata tuo huominen koulutus. Se niin ikävästi muistuttaa siitä, että ei tämä harrastaminen lopultakaan riitä, pitäisi ihan oikeasti saada niitä töitäkin.

2 kommenttia:

  1. No sä sentään voit käyttää noita koko kynnen leimauksia, mulla ei riitä alkuunkaan leveys eikä pituus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pituus todellakin riittää, leveyden kanssa on vähän niin ja näin ainakin peukalossa. Huomaa erittäin tarkoituksellinen kuvakulma :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...