20.4.2012

Kuin tähteä nousevaa

Onnistuinpa huutamaan itselleni ihka ensimmäisen Opin lakan. Kokeilin kaverilla tätä samaista lakkaa ja alkoi tuntua lähes välttämättömälle saada samanlainen itselleni. Tämä Burlesque-kokoelma vain on sen verran vanha ettei sitä ihan noin vain mistään saakaan.

2012-4-20_1

Kuvassa siis poseeraa Rising Star. Eikä kyllä lainkaan kaduta tämä ostos. Aivan ihanan värinen lakka. Kynnellä on tässä kolme kerrosta. Tosin se kolmas oli vähän turha, mutta kun ei malttanut lopettaa. Ihan sama että tämä on muka joululakka, mun mielestä tää sopii kevääseen kuin pupu pääsiäiseen!

2012-4-20_2

Hirveästi en taaskaan halunnut alkaa koristelemaan (= pilaamaan) tätä lakkaa. Kaivoin siis vain tarrat esiin. Vähän olisi saanut olla leveämpi tuo tarra varsinkin kun nimetöntä tuossa katsoo. No, ei se livenä häiritse niin paljoa kuin tuossa kuvassa. Pikkaisen on hailakat värit tässä kuvassa, mutta ehti tulla sen verran ilta että aurinko oli jo painunut piiloon.

2012-4-20_3

Hirveä määrä lakkoja on taas rivissä. Pitäisi varmaan taas jaksaa yrittää vähän enemmän. Seuraavasta lakkauksesta pitäisikin saada taas vähän näyttävämpi. Tai ainakaan ei voisi (omasta mielestä) ihan millä kynsillä vaan lähteä liikkeelle, kun voi jopa olla että niitä joku katsookin.

Miten minusta tuli tämmöinen? Vuosikaudet tuli kuljettua kaikkialla ilman minkäänlaista lakkaa. Nyt ajatuskin ihmisten ilmoille lähtemisestä niin alastomana on aika mahdoton. Tietysti osansa asiassa tekee sekin, että kynsillä on nyt vähemmän kaunis punertava kestoväri.

4 kommenttia:

 1. Moi:) Kiinnostais tuolt sun kirppis sivuilta noista nail-art lakoista jotkut. Mutta paljoko niissä on postit?
  Jos ei postit hirveästi oo niin voisin arin viikon päästä ostaa kun saan rahaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitsin niitä lakkoja ja näkyvät olevan noin 20 grammaa kappale. Eli 2 kpl tulee 0,75 eurolla 1. luokassa ja 0,60 eurolla 2. luokassa. Neljä taas tulee vastaavasti 1,05 eurolla tai 0,75 eurolla. Seuraava porras onki sitten niin korkealla että 10 kappaletta tulee 1,50 euron tai 1,20 euron kuluilla. Ne saa kuitenkin pakattua niin, ettei se 3 cm ylity eli ei tarvitse onneksi maksaa maksikirjeestä!

   Poista
  2. Okei:) no kattelen onko vapaana niitä värejä mitä haluun niin sitten parin viikon päästä ostan:)
   Liityin muuten sun lukijaks kans:)
   Jos kiinnostaa liittyä mun blogin lukijaks niin siellä on myös arvonta meneillään:
   http://funnyartic.blogspot.com/

   Poista
 2. Mä just tänään myin tuon lakan pois kun en tykännyt:D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...