8.4.2012

Less is more

Niin. Otsikon elämänviisautta pitäisi varmaan itsekin noudattaa. Tällä kertaa siis esittelyssä sillisalaatti, jota tietenkin myös pääsiäislakkaukseksi nimitetään. Ideahan taas kerran tuntui ihan hyvälle aloittaessa, mutta jotenkin vain mopo pääsi karkaamaan käsistä niin pahasti ettei sitä enää näy missään. Mutta esittelenpä nämä nyt kuitenkin. Olkoon vaikka varoittavana esimerkkinä siitä, mitä ei ainakaan kannata ikinä tehdä.

2012-4-8_1

Pohjalakkaus on tehty taktiikalla, minkä olen nähnyt viime aikoina tiesvaikkakuinmonessa blogissa. Pitäis varmaan opetella pistämään ylös mistä nämä ideansa nappaa, mutta kun ei aina nähdessään tiedä mitä tulee käytettyä ja milloin. Tässähän on vikana lähinnä se, että kaikki lakat ovat niin erilaisia. Eniten erottuu tuo nimetön, jossa on cremelakka. Kaikissa muissa on sentään jotain shimmeriä, vaikkakin eri määriä jolloin lopputulos ei ole yhtenäinen. Johtopäätös: tarvitsen lisää lakkaa!

2012-4-8_2

Ja sitten se mopo otti ja häipyi horisonttiin. Taas tuli todettua että maalaaminen ei vaan ole mun juttu. Eikä söpöt kynnet. Nämä ei ehkä näyttäis ihan näin typeriltä jos kantaja olisi noin 10 wee, mutta tällä iällä näissä ei vaan ole järkeä. Tosin poika ei ole vielä näitä nähnyt, hänen mielestään kun minun pitäisi maalata useammin. Tosin vähän epäilen ettei nämä nyt vaan voi näyttää kenestäkään hyvälle. Varsinkin kun keskisormen kynnestä lähti taas palanen ja se on ihan eri muotoinen kuin muut. No, taas siis viilataan kunhan nämä lakat lähtee...

2012-4-8_3

Tässä nyt vielä toinenkin käsi. Ei onnistunut maalaaminen vasemmalla kädellä taaskaan oikein häävisti. Ja tässä näkyy niin kivasti se, että mulla ei tosiaan kohta ole kynsiä mitä lakata. Peukalon kynsi ei juuri tuon pitemmäksi ole päässyt missään vaiheessa. Sitten lähti osa keskisormen kynnestä ja piti viilata muutkin käytännössä kokonaan pois.

Mitä ihmettä näille tekisi? Kynteni eivät vaan tunnu kestävän tätä lakkaamista. Ne vaan murenee käsiin. Yritän popsia piimaata ja d-vitamiinia. Joka kerta lakatessani käytän Trindin kynsibalsamia, jonka pitäisi kosteuttaa kynsiä. Silti kynnet vaan kuoriutuu pois, koko ajan mennään vaan huonompaan suuntaan vaikka kaiken järjen mukaan pitäisi mennä parempaan kun hoidetaan niin kovasti.

Mutta minkäs sitä sit teet kun sait huonot kynsigeenit. Entistä enemmän alkaa tuntua, että pakko tässä on jotain geelejä hommata jos meinaa näitä kynsiä pitää. Ei näiden kanssa vaan pärjää. No, pistetään ostoslistalle sitä päivää varten kun joskus on sit varaa...

2012-4-8_4

Aika monesta purnukasta sitä väriä on näihin haettu. Seuraavalla kerralla pitää oikeasti tehdä jotain yksinkertaisempaa...

2 kommenttia:

  1. Paljo oot kyllä saanut ympättyä yksiin kynsiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Oli vaikeuksia edes saada kaikki materiaalit yhteen kuvaan, ne on siksi kahdessa rivissä. Nyt nuo hirvitykset on kuitenkin historiaa, eli leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...