1.10.2013

Pois tilastani!

Myöhäisherännäisenä hankin tosiaan ensimmäisen China Glazen Hologlamini vasta nyt. Kynsillehän se piti saada, kun vielä oli toiveita jopa auringonsäteistä. Jotenka täysin siis loogisesti lakkasin illalla ja kuvasin pelkän lakan keinovalossa.

2013-9-30_1

Lakan nimihän oli Get Outta My Space (jos et sitä jo hirvittävän nerokkaasta otsikostani saanut pääteltyä. Vaan onhan se kaunis lakka, minulla nyt vaan on pehmeä kohta jossain siellä violettien lakkojen kohdalla. Ja mintunväristen ja turkoosien ja oranssien ja... niin no aika monen värin :D

2013-9-30_2

2013-9-30_3

2013-9-30_4

Tähän päätin nyt viimein opetella käyttämään Nailasauruksen tekniikkaa liukuvärjäykseen. Tähän asti olen tehnyt liukuvärin aina vain yhdellä värillä. Mutta onhan tämä nyt huomattavasti parempi näin, eli tässä tapauksessa vaivannäkö kannattaa ehdottomasti! En kyllä ikinä ole saanut ainuttakaan liukuväriä onnistumaan näin hyvin :D Toisena värinä tässä on A England Lady of the Lake, joka on jo aika monesti täälläkin esiintynyt.

2013-9-30_5

2013-9-30_6

Päälle leimasin Konadin mustalla laatasta BM314 jo aikaisemminkin käytetyt kiemurakuviot. Miksei laatoissa ole enemmän tällaisia abstrakteja kuvioita, jotka eivät kuitenkaan peitä koko kynttä? Voi kun olisi hirveesti rahaa ja voisi suunnitella ihan oman laattasettinsä :D :D Sitä odotellessa täytynee tyytyä odottamaan, että joku laattavalmistaja saa saman idean.

Mutta nätithän näistä tuli. Pitkästä aikaa sellaiset, joita ei heti tehnyt mieli laittaa vaihtoon. Toivottavasti tuuri tästä kääntyy, sillä on jonkin verran tylsää kun kynnet on jatkuvasti huonot...

8 kommenttia:

 1. Hololiu'ut kyllä toimii aina ja tuo kuvio on ehkä hienoin kaikista Bundlen laatoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hololiuku tosiaan aina vaan toimii :) Ja olen kyllä samaa mieltä tuosta kuviosta, se vaan on ihan paras!

   Poista
 2. Hienot! Liukuväri onnistunut tosi hyvin ja kivat leimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä näitä tosiaan jaksoi ihan katsella itsekin!

   Poista
 3. Kaunis tuo liukuväri! Muutenkin kynnet on tosi nätit :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...