29.9.2013

Kuukauden ostot

Eipä ole taaskaan paljoa tullut ostettua. Jotenkin sitä harkitsee näitä ostoksiaan nykyään paljon pidempään kuin ennen. Toisaalta jos rahaa olisi riittävästi käytössä, ostaisin ihan varmasti paaaaaljon enemmän :D Mutta tällä hetkellä käytettävissä olevilla rahavaroilla olen päätynyt tällaiseen kokoonpanoon:

2013-9-29_1

2013-9-29_2

Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas lueteltuna tässä ovat Atlantis, Get Outta My Space, Harmony, Cowgirl Up, Lady of Shalott sekä Depend 124.

Jostain syystä kesti näin kauan ostaa tuo Atlantis, en kyllä yhtään voi sanoa miksi. Kyllähän se on aivan ihana lakka, vaikka en niin glittereistä perustakaan. Ja samaa voin sanoa tuosta ensimmäisestä Hologlamistani, miksihän en näihinkään aikanaan herännyt? Nyt vähän harmittaa, kun nappasin vain tämän... No, ehkä nämä nyt ihan vielä eivät ole kovinkaan HTF-lakkoja eli toivoa on kokoelmaa täydentää. Ja Harmonyä tuskin tarvitsee selitellä, se on ollut ostoslistalla tiesvaikkakuinkauan, mutta aina jokin muu on kiilannut edelle. 

 Ja eihän tuo Cowgirl Up ole myöskään mikään suuri uutuuslakka, mutta se nyt vaan passaa syksyyn ihan täydellisesti. Samoin tuo Lady of Shallot, joka oli taas näitä mahdottomia kuvata. Nuo pienet siniset (ja muunkin väriset) hiukkaset eivät vaan erotu ainakaan näissä kuvissa. Täydellisen oranssin cremen metsästys jatkuu myös, uusimpana yrittäjänä tämä 124. Vaikuttaa ainakin lupaavalta, saa nähdä mitä tykkään lakatessani!

Eli kaikki olivat uutuuksia minulle, mutta olen vaan niin onnettoman hidas :P Mutta myös näissä vanhemmissa lakoissa on löytämättömiä ihanuuksia, sillä onpa lakkoja julkaistu jo paljon ennen kuin itse näistä älysin innostua!

2 kommenttia:

  1. Cowgirl uppia harkitsin Adeninasta mutta valkkasin kuitenkin sen tilalle Goin' My Wayn kun ruskeat on niin kovasti mieleen tällä hetkellä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä ottaa sen myös :) Jännästi on taas syksyvärit alkaneet kiinnostamaan ja neonit jää sivuun :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...