8.9.2013

Tämän kesän viimeiset kannustukset

Urakoidaanpa taas, tällä kertaa käsitellään kesän viimeiset kannustuskynnet. Että tämän jälkeen tässäkin blogissa jopa saatetaan alkaa valmistautumaan syksyyn. Ehkä. Tai sitten ei.

2013-9-7_1

Minähän en sitten ole tippaakaan taikauskoinen tai mitään, ihan oli täyttä sattumaa että molemmissa kynsissä oli pohjalla Orly Glowstick. Asiassa ei ollut mitään merkitystä sillä, että yleensä tällä pohjustetuilla kynsillä on voittoja saatu. Hitsi vie, pitääköhän jostain hommata tälle varapullo ettei vaan pääse loppumaan...

2013-9-7_2

Toiseksi väriksi valikoitui samoin täysin sattumalta tämä Melt Your Popsicle. Sitähän en olekaan käyttänyt vastaavissa yhteyksissä vielä lainkaan! Liukuvärjäys jäi hieman haaleaksi, mutta olin päättänyt hiekoittaa tämän joka tapauksessa.

2013-9-7_3

Töpöttelin siis vielä kärkiin Dependin hiekkaisaa Poppyä. Mikä olisi voinut onnistua paremminkin, en ymmärrä miten muut saavat nämä hiekat näyttämään töpöteltynä hyvälle...

2013-9-7_4

2013-9-7_5

Ja lopuksi tuli piristettyä vielä lakkausta siirtokuvilla. Näiden avulla sitten pelattiin niin viimeisen päälle jännittävä peli ettei mitään rajaa. Sydäri siinä meinasi viimeisillä minuutella tulla kun jännitti niin. Yksi äideistä piiloutui käsiensä taa ja kyseli vaan että miten te pystytte katsomaan. Vaan kun ei voinut olla katsomatta! Voitto saatin kotiinviemisiksi, tosin vain kahden pisteen voitto. Ihansama, kaikki kelpaa. Kyllä meinasi ääni lähteä kun huudettiin lopuksi.

2013-9-7_6

2013-9-7_7

2013-9-7_8

Ja tuolla voitollahan ei taaskaan ollut sitten niin mitään vaikutusta siihen, että viimeiseen peliin tuli lakattua ihan samoilla lakoilla. Nämä tuli tehtyä teipin avulla. Tässä pelissä ei saatu sydäreitä, sentään. Ja muutenkin on aina erilaisia nämä pelit, joissa paikkakunnan omat joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Voitto saatiin väännettyä tästäkin, jälleen tosin kahdella pisteellä. Mutta hei, aina se on kivempi lopettaa voittoon kuin häviöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...