27.9.2013

Voi talvi ja pimeä, älä tule ihan vielä!

Tuli siis vaan mieleeni näitä kuvia käsitellessä. Eihän nämä nyt oikein ole, mutta kun tuli lakkailtua illalla ja pimeässä niin lopputulos nyt sitten on mitä on. Siis kuvien suhteen, kun kaikki on räpsitty keinovalossa...

Halusin pitkästä aikaa käyttää tätä kaunokaista eli A England Tristamia. Ja onhan se edelleen aivan älyttömän nätti :)

2013-9-27_1

Jos tätä väriä pitäisi jotenkin kuvailla, sanoisin sen olevan farkunsininen. Ja tämähän on niitä lakkoja, joka liukuu lähes itsestään kynsille. Ja peittää varmaan ainakin joillakin yhdellä kerroksella, itse taisin lakata kaksi.

Eli tähän saakka kaikki oli paremmin kuin hyvin. Sitten lähdettiin menemään pieleen ja ihan urakalla. Olin ihan innoissani uusista MoYou-laatoista, jotka olivat kimppatilauksessa kotiutuneet. Heti ensimmäisenä piti saada testata laattaa Suki 01, joka on aivan mielettömän jännä laatta, sillä koko laatta on kuviota. Tämä oli näistä ihan ensimmäinen, nykyään tuolla on enemmänkin vastaavia.

2013-9-27_2

2013-9-27_3

Into kyllä laimeni aika tehokkaasti. Leimat levisivät aika lahjakkaasti. Vika tuskin on lakassa, sillä olen samaisella Devotionilla leimannut monet kerrat aiemminkin ilman vastaavia ongelmia. Tätäpä sitten on analysoitu ja syynä on mitä ilmeisemmin liian syvät kaiverrukset. Eli laatta voi olla myös liian syvä, ei vain liian matala. Tosin ei sillä liian matalallakaan hyviä leimauksia saa aikaan, kuten todistin tässä postauksessa...

Tässä vielä ryhmäkuvassa minun osuuteni tilauksesta. Muita laattoja en vielä ole pahemmin testaillut, mutta kaveri on ja ei siitä sen paremmin mitään tule. Vähän meinaa nyt harmittaa, sillä nämä olisivat oikeasti todella kivoja lattoja mutta jos jälki on tällaista niin jäävät kyllä käyttämättä.

2013-9-27_4

Jos joku olisi ennen tätä kokeilua sanonut, että laattojen kaiverrukset voivat olla liian syvät niin olisin varmaan nauranut sille. Ei naurata enää, valitettavasti... Kyllä näistä varmaan noita oikein ohuita kuvioita voi käyttää, mutta ei muita. No, tietääpä ettei kannata lisää tilata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...