24.9.2013

Lakkakokoelma: A England

Katsauksen toisessa osassa keskitytään A Englandeihin. Ei pitäisi olla mitenkään epäselvää, että tämä merkki on kyllä ihan lempparini :) Elävöittääkseni tätä muuten aika tylsää postausta päätin linkata aina myöskin postaukseen, jossa lakkaa on käytetty (jos moista on tänne asti päätynyt :).


2013-9-24_1

Ensimmäisessä rivissä esitellään Lancelot, Bridal Veil (lakkaus), Saint George (lakkaus) ja Dragon (lakkaus).

2013-9-24_2


Excalibur vanha versio (lakkaus), Merlin (lakkaus), Morgan Le Fay (lakkaus), And the Moonbeams (lakkaus), Holy Grail vanha versio (lakkaus).

Puuh. Siinäpä oli vain hommaa! Aika monta linkkiä sai laittaa. Mutta kiinnostaako nämä edes? Onko kivempi nähdä lakkaukset vai kulutinko aikaani ihan turhaan?

4 kommenttia:

 1. Mää klikkasin parit lakkaukset auki, mutta ehkä jos valita saa niin enemmän kiinnostaisi lukea suoraan postauksessa pienet kuvailut siitä onko lakka ollut paras ikinä vai kenties aiheuttanut ongelmia... :) Mutta kiva postaus näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä arvelinkin ettei tämmöinen linkkimeri ole hyvä idea. Toisaalta en enää muista millaisia kaikki lakat olivat, joten joutuisin kuitenkin tiedon kaivamaan jostain. Ehkä siis olisi sama palata vain siihen, että lakat luetellaan ilman mitään muuta.

   Lähinnä ajattelin tällä sitä, että jos joku joskus tähän postaukseen osuu niin halutessaan voisi nähdä lakan käytössä. Tai sitten tosiaan linkkejä on vaan yksinkertaisesti liikaa...

   Poista
 2. Huhhuh, oot ollu ahkera. Et missään nimessä tehny turhaa työtä. Mä ainaki ihan tohkeissani auvoin noit linkkei!! ;D Hehe. Kiva kun näkee sit suoraan miltä lakka näyttää kynsillä. Hmmmmm aaaaaaarhg, en osaa päättää mikä näistä ois mun suosikki vaikka kui yritin. Kaik oli kivoi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menihän siihen hetki, että sai kaikki linkit kohdilleen :) Ja kaikkihan ne on ihania!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...