14.9.2013

Syksy

Saapui siis blogiini :) Ja tässä yhteydessä taas huomaan sen, että tuo banneri on vaan aikansa elänyt, ei sille mitään voi. Mutta kun en itse jaksa/ehdi/osaa tehdä parempaakaan!

Ratkaisu: ulkoistetaan! Ei juuri sinä siellä saat olla uuden bannerini suunnittelija :D 

Palkinnoksi parhaalle ehdotukselle tietenkin mainetta ja kunniaa sekä näkyvä paikka bannerina Verieanan blogissa ja Facebook-sivulla.

Mutta jotta palkinto ei olisi aivan näin laiha, nakataan kaupan päälle vielä kaulakoru. Toiset ovat vääntäneet hienoja kynsilakkasormuksia, minä päätin kokeilla kynsilakkariipusten tekoa. Parhaan bannerin suunnittelija saa siis ihan itse kasaamani kaulariipuksen, jonka ulkonäköön saat itse vaikuttaa :)

Jotta en myisi aivan sikaa säkissä, tässä muutama kuva tähän mennessä tekemistäni riipuksista.

2013-9-14_1

2013-9-14_2

Sillä ei niinkään ole väliä onko banneri pelkkää grafiikkaa vai sisältääkö se kuvia. Blogini kuvia saa käyttää suunnitelussa ja pyynnöstä voin lähettää sähköpostilla kuvan ilman vesileimaa. Tärkeämpää on se, että banneri sopii sekä blogin että Facebookin kuvaksi. Facebookin kansikuvassahan ei saa olla yli 20% tekstiä, joten se asettaa omat rajoituksensa. Tosin näkyy siellä kyllä muillakin olevan ihan tekstiä, joten jospa ne ei sitä niin kovin kuitenkaan kyttäisi. Mutta Facebook aina välillä tekee jotain ihmeellistä ihan yllättäen...

Mitään äänestystä ei järjestetä, vaan minua eniten miellyttävä banneri voittaa :) Ja jos yksikään banneriehdotus ei miellytä, voin olla palkitsematta ketään. Ja osallistumisaika alkaa juurikin nyt ja loppuu 28.9. Ehdotukset voi laittaa tulemaan sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Jos ja kun tästä jäi jotain oleellista pois, ohjeet saattavat vielä muuttua :D

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja itse en osaa bannereita tehdä mut toivottavasti saat hienoja ehdotuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivotaan tosiaan, että saan edes sen yhden hyvän bannerin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...