12.9.2013

Itämailla

Orly-kokoelmani tosiaan kasvoi tässä hiljattain kun hankin sitä täydentämään lakan nimeltään La Vida Loca. Tämä ihana väri oli huudellut minulle jo jonkin aikaa ja päätin viimein kotiuttaa sen :)


2013-9-11_1

2013-9-11_3

2013-9-11_2

Ylin kuva on otettu sisällä keinovalossa, toiset kaksi ulkona varjossa. Kun ei sattunut aurinko paistamaan silloin. En ole ihan varma mihin kategoriaan tämä lakka pitäisi luokitella, mutta itse näkisin tämän olevan lähinnä neon. Miksi neon? No siksi, että se on hyvin kirkas. Siksi, että se on melkoisen ohutta ja se tarvitsee useita kerroksia peittääkseen. Siksi, että se kuivuu nopeasti. Jos käsittelen tätä neonina, se on oikein mallikas yksilö. Jos pitäisin tätä vaikkapa shimmer-lakkana, se olis onnetonta lirua. Pikaisella googletuksella en saanut oikein selvää mikä tämän pitäisi olla, joten tyydyn siihen että se on nyt neon. Piste.

2013-9-11_4

2013-9-11_6

2013-9-11_5

Päälle halusin sitten kullanvärisiä decaleita. Tehtävään valikoituivat decalit arkista C100. Nämä eivät oikein halunneet totella minua, liotusaika oli pitkähkö ja liimapintaa ei oikein ollut. Kaikesta huolimatta sain kuvat aseteltua kynsille ja päällyslakka viimeistään kiinnitti kuvat kynteen.

Vaikka lopputulos on ihan kiva ja tuo mieleen itämaat, en kokenut näitä(kään) kynsiä oikein omakseni. Olisipa kiva välillä saada aikaan sellainen lakkaus, joka miellyttäisi omaakin silmää! No, aina kannattaa yrittää. Jospa sitä muutaman vuoden sisään alkaisi oppimaan mikä toimii ja mikä ei. Tosin en taida laskea sen varaan :P

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...