10.9.2013

Lakkakokoelmaa taas, pulloina tällä kertaa

Aktivoiduin huoltamaan lakkojani. Päätin käydä kaikki läpi ja puhdistaa suut ja ohentaa tarvittaessa. Tässäpä ensimmäinen Helmerin laatikko ennen käsittelyä.

2013-9-9_1

Ja tässä sama käsittelyn jälkeen. Kynsilakanpoistoainepullo on vajattanut huomattavasti, samoin vanulappupussi. Edellämainitut ovat yhdistyneet epämääräiseksi läjäksi josvaikkaminkävärisiä kosteita lappusia :)

2013-9-9_2

Arvelin, että tähän samaan syssyyn voisin sitten kuvata koko kokoelmani ja esitellä sen täällä. Siitähän on jo niiiiin kauan kun esittelin ihan (lähes) samat lakat tikuilla.

2013-9-9_3

Vasemmalta oikealle: DS Extravagance (lakkaus), Germanicure by OPI (lakkaus), Excuse Moi!, A Woman's Prague-ative ja Rising Star (lakkaus).

2013-9-9_4

Pirouette My Whistle (lakkaus), Save Me, Metallic 4 Life, OPI Ink (lakkaus) ja Just Spotted the Lizard.

2013-9-9_5

Don't Prezel My Buttons (lakkaus), Alpine Snow (lakkaus), You're Such a BudaPest (lakkaus), Fly (lakkaus), Can't Find My Czechbook (lakkaus) ja Gargantuan Green Grape (lakkaus).

2013-9-9_6

Wocka Wocka! (lakkaus), Suzi & the 7 Dusseldorfs (lakkaus), Yodel Me on My Cell (lakkaus), Nein! Nein! Nein! Ok Fine! ja Here Today... Aragon Tomorrow (lakkaus).

2013-9-9_7

Suzi's Hungary Again (lakkaus), I Eat Mainely Lobster, My Paprika is Hotter Than Yours (lakkaus), Danke-Shiny Red ja Totally Tangerine (lakkaus).

2013-9-9_8

Angel Face (lakkaus), La Vida Loca (lakkaus), Miss Conduct (lakkaus), After Party (lakkaus), Fowl Play (lakkaus), Melt Your Popsicle (lakkaus) ja Glowstick (lakkaus).

Ja jos kukaan ei vastusta, lisää osia seuraa :) Helmerissäni kun on enemmän kuin yksi laatikko. 

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihania rivejä... eli kyllä sopii laittaa lisää tulemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin näistä pidän, siksipä ne ovat kokoelmaani saaneet jäädä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...