24.10.2013

Niin taas.

Tulin huomanneeksi, että enpä ole koskaan tällä(kään) lakalla koko kynttäni lakannut. Tein vain kerran kelmumarmoroinnin tällä, joten kyllähän näin nätti (syys)lakka ansaitsee päästä kynsille! Niinpä tartuin tällä kertaa Germanicure by OPIiin :)

2013-10-24_2

2013-10-24_1

Ja taas kerran tietenkin huomasin vasta kuvia käsitellessäni, että olisinpa voinut olla vähän huolellisempi silloin lakatessa. No, koska materiaalia ei vallan liikaa ole, nämäkin kynnet saavat 15 minuuttiaan...

2013-10-24_3

Lakkahan itsessään on oikein nätti. Katselin sitä varmaan ainakin päivän kynsillä ihan yksistään, mutta kun pitää koristella. Aina. Kaikki lakat. Ajattelin, että söpöt kissat olisivat söpöjä tässä päällä. No eivät sitten olleet. Viimeksikin pilasin saman lakan sopimattomilla siirtokuvilla.

Jotenkin ei nyt taas vaan sanat riitä. Pelkkää lakkaa jaksoi kynsillä kyllä katsella, mutta nämä kuvat siinä päällä.... huoh. Jos aika olisi riittänyt, olisin varmaan vaihtanut nämä hyvinkin pian. Aikarajoitteista johtuen näillä taas mentiin useampi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...