13.10.2013

China Glaze, lempparimerkkini ainakin jos lakkojen määrässä katsotaan

Jatketaanpa välillä näiden pullojen katselua. Koska viimeksi sain kommentteja sekä puolesta että vastaan, jatkan samaan tyyliin kuin viimeksi. Eli lakasta pääsee katsomaan lakkauksia. Mikään pakko näitä ei tietenkään ole klikkailla jos tykkää vain katsella kivoja kuvia :)

Merkki on siis tällä kertaa China Glaze. Näitä postauksia tulee sitten useampi, sillä kukaan ei jaksaisi näitä kerralla. En minä enkä myöskään lukijat :D

2013-10-13_1

Ja vasemmalta lähtee: Dorothy Who? (lakkaus), Marry a Millionaire (lakkaus), Wireless Holographic Top Coat (lakkaus), I'm Not Lion (lakkaus) ja Cast a Spell (lakkaus).

2013-10-13_2

Vasemmalta lähtien Devotion (lakkaus), Platinum Pearl (lakkaus), Liquid Leather (lakkaus), In Awe of Amber (lakkaus) ja Chocodisiac (lakkaus).

2013-10-13_3

Hyper Haute (lakkaus), Electra Magenta (lakkaus), Admire (lakkaus), 3D Fantasy (lakkaus), Digital Dawn (lakkaus) ja BFF (lakkaus).

Ja siinäpä oli taas melko pitkä lista. Osa näistä lakoista on ihan ensimmäisiä joita tuli ostettua. Totesinkin, että ainakin muutama näistä ansaitsisi tulla lakattua kynsille uudemman kerran, sillä niistä ei löytynyt kummoisiakaan kuvia. Toivomuksiakin saa esittää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...