29.10.2013

Harmaata

On ainakin keli tuolla ulkona. En voi sanoa suuremmin nauttivani näistä keleistä... Harmaata on nyt myös kynsillä, sillä siellä on tämä euron Golden Rose.

2013-10-29_1

Mitäpä tästä nyt taas sanoisi. Se on harmaa, joka jostain syystä ihoa vasten kuitenkin on ehkä taittavinaan hieman vihreään. Tosin pullossa miellän lakan ihan vaan harmaaksi. Epäilen, että ihonvärillä on jotain tekemistä asian kanssa. Lakka ei ollut mitenkään erityisen hankala tai erityisen helppo, levittyi ihan hyvin mutta ei aiheuttanut mitään suurta huokailua.

2013-10-29_2

2013-10-29_3

Tähän sitten päälle leimaa. Hommiin pääsi A England Sleeping Palace ja se samainen MoYou-laatta, jonka jo ehdin kirota alimpaan helvettiin. Tällä kertaa valitsin kuvion eri kohdasta. Se näyttää äkkiä vähän kuin kalansuomuilta, mutta oikeasti tässä on pöllön maha. Jos siis vaikkapa ihmettelitte noita outoja kolmioita tuolla yläosassa. Siinä on siis pöllön nokka :)

Kylläpä nämä leimat sitten onnistuivat ihan kohtuudella. Näiden kanssa ei vaan saa pitää kiirettä, eli on opeteltava ihan uusi tekniikka koko hommaan. Ainoatakaan leimaa en saanut kuivumaan leimasimeen kiinni, vaikka todellakin tein kaiken hyyyyyyyviiiiin rauuuuuhalliseeeestiiiii. Eli täytyy vaan keskittyä näihin kapeisiin kuvioihin, ne saa onnistumaan aika kivasti :D

Ihan tähän loppuun vaan ystävällismielinen muistutus siitä, että villitystä on jäljellä vain tämä ilta enää :) Jos siis meinaat saada Adeninan ostoksistasi 15% alennusta, kannattaa suunnata kauppaan ja antaa kassalla koddi VILLITYS :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...