31.10.2013

Halloween, tänäänkö se nyt sitten on vai ei

Ainakin ilmeisesti siellä rapakon takana tämä on se oikea ja virallinen Halloween. Pitihän sitä nyt yrittää edes saada aikaiseksi jonkinlaiset kynnet tänäkin vuonna. Oranssina lakkana on tällä kertaa Depend 124.


2013-10-31_1

Nyt kun olen päässyt yli siitä, että pieni pullo = yäk, ei nämä Dependit sitten hassumpia ole :) Eikä se pullo nyt niiin valtavasti vajata yhdellä lakkauskerralla, kyllä tästäkin pullosta useamman kerran lakkaa. Myöskään creme-koostumuksesta en ole häävisti perustanut, mutta ainakaan tämä kyseinen lakka ei saanut suuria inhoväristyksiä aikaan. Näitähän voisi jopa hommata lisää!

2013-10-31_2

2013-10-31_3

Mutta sitten siihen Halloween-osuuteen. Totesinkin kaverille, että nämä kynnet ovat vain liikaa. Jotenkin mieltymykseni ovat menneet siihen suuntaan, että lakkaus on kiva jos se ei ole liian in-your-face. Jotenkin tämäkin olisi varmaan mennyt, jos en olisi alkanut kikkailemaan tuon keltaisen kanssa, mutta se oli pään sisällä aivan kelpo idea!! Laattoina tässä on etusormen kurpitsassa BM222, keskisormen kummitustalossa BM305, nimettömän haamussa BM223 ja pikkurillin hämiksessä BM13.

Ja tarkkasilmäisimmät huomaavat senkin, että kynnet ovat kummasti lyhentyneet sitten viime postauksen. Jotenkin onnistuin katkaisemaan oikean käden etusormen kynteni. Se lähti ihan irtipoikki aivan valkoisen osan rajalta, eli vapaata kynttä ei jäänyt yhtään. Näppäränä tyttönä tallensin kynnenpalan ja liimasin sen geelillä takaisin kiinni. Lopputulos ei ole kaunis, mutta toisaalta en halunnut palata takaisin vuoden takaisiin kynsiin, joissa ei siis ollut yhtään mittaa. Kaikki kuitenkin lyhenivät reippaasti, jotta tuolla paikatulla kynnellä olisi edes jotain mahdollisuuksia selvitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...