3.10.2013

Turkoosi? Värikarttani on tosiaan päivitettävä...

Testausvuorossa China Glazen Turned Up Turquoise. Joka mielestäni ei todellakaan ole turkoosi, ei sitten mitenkään. Ei vaikka miten sitä tuijottaisi.

2013-10-3_1

Itse miellän tämän lakan ehkä lähinnä petroolinväriseksi. Koska se nyt kuitenkin on selväsi aika vihreä. Onhan siinä sinistäkin, mutta silti sen on enemmän vihreä. Laadultaan tämä on aika normaali neon, eli mitään se ei peitä mutta kuivuu todella nopeasti. Ja jättää sen mattaisen pinnan, jos ei pistä päällylakkaa.

2013-10-3_2

2013-10-3_3

Tämän periaatteessa ihan kivan pohjalakkauksen päätin sitten tuhota lisäämällä siihen ylisöpöjä siirtokuvia. Ah, miten ihquja ovatkaan nämä... koirat? Jos olet vailla perhosten kanssa leikkiviä koirasia, jotka tykkäävät jalkapallosta, löydät nämä kuvat arkista K060.

Tarinan opetus? Se, että kovin myöhään illalla ei kannata alkaa urakoimaan kynsiä valmiiksi. Parempi jättää suosiolla ne pohjalakat sikseen ja jatkaa seuraavana päivänä. Yleensä tulos on huomattavasti parempi :D

4 kommenttia:

 1. Mulle kaikki sinivihreät on turkooseja. Paitsi mintut. ^^' Joskus kyllä turhauttavaa, kun haluaisi kuvailla jonkin lakan väriä, eikä sitten osaa sanoa muuta kuin "tää on tämmönen sinertävän punertavan kukertava" tai "tää on mun enon kaappien värinen". Huokaus...
  Mulla on muuten samanlaisia siirtokuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden värien kanssa on kyllä aika suossa, jos ei voi suoran sanoa että sininen tai punainen... Mutta kiva tietää, että jonkun mielestä tämä on turkoosi :)

   Poista
 2. Munkin mittapuulla tää taas on just oikean värinen turkoosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä siis ymmärrän värit ihan väärin :D No, nätti tämä nyt kuitenkin on, olkoon se oikea väri mikä tahansa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...