9.10.2013

Tahdotko lehmitytöksi?

Uusimpia lisäyksiä kokoelmiini on China Glaze Cowgirl Up. Jotenkin tämä syksyinen sävy vaan osui silmääni ja se piti saada.

2013-10-9_1

Minähän en siis punaisista perusta. Varsinkaan tämän punaisista. Vai mitenhän se taas meni... No, tämä oli erittäin hyvin käyttäytyvä lakka, peitti hyvin eikä valunut ympäriinsä. Ylläoleva kuva on otettu keinovalossa.

2013-10-9_2

2013-10-9_3
 
Vertailun vuoksi myös pari kuvaa pihalla. Ylempi on otettu jokseenkin kellertävässä valossa eli laskussa olevan auringon alla. Alempi on varjoisassa paikassa räpsäisty. Aurinkokuvasta saa jonkinlaisen käsityksen tuosta ihanasta pienestä shimmeristä, jota lakka sisältää.

2013-10-9_4

Taas kerran tähän asti kaikki oli jokseenkin hyvin. Mutta sitten piti mennä leimaamaan. Laattavalikoimani on liian rajoittunut, siellä ei vaan edelleenkään ole tarpeeksi sellaisia koukeroita, jotka eivät peittäisi koko kynttä. Kuvittelin, että A44 -laatan koukerokuvion sopivan hommaan mutta ei, ei, ei...

Passion leimaa kyllä eikä väriyhdistelmäkään hassumpi ole, mutta kuvio peittää liian suuren osan kauniista pohjalakasta eikä leimaukset muutenkaan oikein onnistuneet. Taas kerran siis periaatteessa joo, käytännössä ei sinnepäinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...