22.10.2013

Unikko

Ei, kynsillä ei nähdä Marimekon Unikkoa. Sen sijaan kynsillä nähdään Dependin Poppy.

2013-10-22_1

2013-10-22_2

Tällähän ei ole tullut aiemmin kunnolla lakattua, se oli vain koristeena yksissä (jokseenkin epäonnistuneissa) kynsissä. Ei onnistunut liukuväri sillä kertaa, ei... Mutta tässä samainen unikko koko kynnellä. Näin se on kyllä aivan nätti, mutta se nyt vaan on juuri tämän punainen joka ei vaan mene. Mutta se on hiekkalakka ja kimaltaa kivasti, eli se saa silti jäädä :)

2013-10-22_3

2013-10-22_4

Arvelin antaa näille MoYou-laatoille vielä tilaisuuden. Kokeilin leimata China Glazen Admirella. Näissä hiekkaleimoissa ei niin näy se, että onko leimat levinneet vai ei. Sovitaan siis vaikka että ne onnistuivat ihan hienosti :P

Lopputulos oli siis taas kerran ihan kiva, muttei mitenkään erityinen. Kyllä näitä nyt jaksoi katsella, vaikka eivät ihan niin omannäköiset olekaan :)

Ja tähän loppuun vielä haluan avautua yhdestä asiasta, joka on alkanut mieltäni vaivaamaan. Tämän voi siis huoletta skipata :) Itsehän olen kynsiblogannut jo ehkäpä suunnilleen puolitoista vuotta, joten en varmaan voi puhua kokemuksen syvällä rintaäänellä. Mutta sanokaapa joku, että miksi nykyään ei kukaan enää jaksa mainostaa arvontoja? Tuntuu, että silloin kun alotin näitä mainoksia oli usein, kun niillähän yleensä saa lisäarpoja. Mutta nykyään ei vaan kukaan koskaan jaa niitä.

Eikö kukaan enää järjestä arvontoja? Eikö kukaan enää vaan jaa näitä arvontoja muillekin? Miksi ei? 

Oletetaanko, että ne ärsyttävät lukijoita? Katsotaanko, ettei se muutama lisäarpa mitään vaikuta? Miksi järjestää arvonta, jos sillä ei oikeastaan mitään saavuta (= ei saa ainuttakaan uutta lukijaa). Itsestäni on ainakin alkanut tuntumaan, etten oikeasti jaksa edes pitää mitään arvontoja, koska ei ne ketään kiinnosta. 

Toisena puolena tässä on, etten myöskään itse enää koskaan kuule arvonnoista. Varmaan on ollut montakin kivaa arvontaa jossain, mutta kun ei niistä tiedä niin ne menee ohi. 

Mistä tuli mieleen toinen ihmetyksen aihe eli se, että aiemmin tuntui kaiken maailman haasteita kiertävän jo lähes riesaksi asti. Nyt ei ole pitkään aikaan ollut mitään liikkeellä. Tai jos on, niin kukaan ei haasta ketään (tai lopussa lukee että kuka vaan voi tehdä). Siinäkin ajatus aika lailla katoaa koko hommasta. Huomaan kaipaavani näitä haastepostauksia sen takia, että aikanaan bongasin monta uutta blogia lukulistalleni tätä kautta.

Missä vaiheessa bloggaamisesta tuli epäsosiaalista?

6 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus!
  Heh, kyllä mä ainakin mainostan arvontaa omassa blogissani jos siitä lisäarpoja saa :D On mulla kyllä mieleen tullu että mahtavatko ne ärsyttää kun eivät ole kunnon postauksia mutta omapa on blogini.. :D Eli mainostan :) Ja omassakin arvonnassa kyllä pyysin mainostamaan ja annoin lisäarpoja, just nimenomaan että lukijoita vähän löysi enemmän paikalle :) Ja kyllähän niitä jokunen tulikin.
  Minäkin kaipaisin haasteita, pari hassua on mulle tullut, joku yksittäinen pari-kolme kertaakin niin niissä en ole lähtenyt toistamiseen ketään haastamaan. Tekisi niitäkin ihan mielellään välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen lähinnä tullut laiskaksi osallistumaan mihinkään arvontoihin enää. Mutta kiva että sinulle oli tullut uusia lukijoita :) Silloin kun itse viimeksi järjestin arvonnan, en tainnut saada juuri yhtään uutta lukijaa enkä siihen muutakaan syytä keksinyt kuin sen, ettei monikaan jaksanut mainostaa.

   Pitäisi varmaan itse keksiä jokin hassu haaste ja pistää se kiertämään :P

   Poista
 2. Minä en yleensä jaksa osallistua arvontoihin, koska palkinnot eivät useinkaan ole minua kiinnostavia. Jos osallistuisin, en luultavasti jakaisi arvontamainosta, koska a) lukijat tulisivat blogiini kuvitellen näkevänsä uuden postauksen kynsistä tms. ja aika moni varmaan pettyisi koska uusi päivitys onkin vain arvontamainos ja b) mitä useampi jakaa mainoksia, sitä enemmän tulee myös osallistujia arvontaan ja sitä pienemmät ovat minun mahdollisuuteni voittaa. Mitä teen sillä yhdellä lisäarvalla, jos minun mainokseni tuo arvontaan N osallistujaa lisää? ;)

  Mitä taas tulee siihen kysymykseen, että miksi järjestää arvontoja, jos siitä ei saa itselleen mitään hyötyä... No, minä olen järjestänyt arvontoja ihan vain ilahduttaakseni ja palkitakseni lukijoitani. En tarvitse mitään hyötyä, saan paljon jo siitä, että ne lukijat jaksavat ylipäänsä seurata blogiani ja jättää kommentteja. :)

  - Papu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan, unohdin tämän pointin. Tokihan omat voittomahdollisuudet paranevat, jos mahdollisimman harva tietää koko arvonnan olemassaolosta. Siinä on ihan selvästi järkeä :)

   Ja kukainenkin toki tekee omalla tavallaan, ei siinä mitään. Olen vain huomannut muutoksen asiassa verrattuna vaikkapa viime vuoteen. Silloin oli huomattavasti yleisempää, että arvontoja jaettiin ja monetkin uudet ihmiset löysivät blogiin. Tai ehkä sitten vaan moni ennen jakanut blogi on tässä matkan varrella hiljentynyt. Aika monta niitäkin vaan on...

   Poista
 3. Ihana lakka ja nuo leimaukset! :)

  Minä olen myös harmitellut sitä, että moni haaste menee ohi kun niitä ei enää mainosteta samalla tavoin kuin ennen ja myöskin kaipaan niitä haasteita, joita jossain välissä oli useitakin liikkeellä! Olisi kiva saada jotain tuollaista sosiaalisuutta ja myöskin uusia lukijoita blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ihan vaan yksikseni näitä ihmettele :) Ja etten ole ihan väärässä kun sanon, että muutos aikaisempaan on ihan selvästi huomattavissa.

   Todellakin niitä haasteita välillä kiersi ihan riesaksi asti, mutta nyt niitä jotenkin kummasti on jäänyt kaipaamaan...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...