26.10.2013

Violetti + holo

Vanhojen lakkojen kierrätyspäivät jatkukoon! Tämäkään lakka ei ole päässyt koskaan ainakaan blogiin asti koko kynnelle. Jonkin liukuvärin olin tällä tehnyt, mutta eihän se sama asia ole. Tämä violetti holo on tietenkin Catherine Arley 673.

2013-10-26_1

2013-10-26_2

En tiedä miksi, mutta tämä vaan oli vähän plääh. Muistan olleeni tästä aika innoissani joskus silloin viime vuonna kun tämän hankin. Nyt vaan taitaa kokoelmastani löytyä liian monta muuta kivaa violettia scattered holoa... Jokseenkin kaikkiin niihin verrattuna tämä on aika vaisu. Ja aika lirua, melkoisen monta kerrosta sai levittää peittävyyteen.

2013-10-26_3

Oli suuria vaikeuksia päättää, että millähän lakalla tähän leimaisin. Violetti on kuitenkin aika tumma, joten ihan mikä vaan ei tästä erottuisi. Valinta kohdistui lopulta China Glaze Admireen ja laattaan m77.

Ihan kiva, mutta ei nämä leimat nyt taaskaan kovin kauas erottuneet. Mutta edellisen fiaskon jälkeen nämä nyt kuitenkin menivät. Vähän ne huutelivat jotain strasseja tai vastaavia noihin ympyröihin, mutta kun ei ne koskaan kuitenkaan kynsillä pysy niin en jaksa.Ja jos lompakon pohjalla vaan on ylilmääräistä rahaa, se kannattaa nyt käydä tuhlaamassa Adeninassa :D Tiistaihin asti kaikesta saa 15% alennusta kunhan ostaa yli 20 eurolla. Ja koodihan oli VILLITYS :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...