16.10.2013

Varaslähtö Halloweeniin

Tällä kertaa laatikon päältä minua kutsui tämä tumma lakka. Ei, se ei ole musta. Se on vain hyvin, hyvin tumman punainen :) Kyseessä on siis A Englandin Lancelot.

2013-10-15_1

Kuvissa punaisuutta on jokseenkin haastavaa saada näkymään eikä se tässäkään kunnolla näy. Toisaalta jos tätä lakkaa peittävyyteen saakka, ei se punaisuus oikeasti niin selvästi enää edes erotu. Laatu oli taas kerran tuttua A England-tasoa eli ei mitään huomautettavaa.

2013-10-15_2

Toisena lakkana näytille pääsee tänään China Glaze Fairy Dust. Onneksi aurinko pilkahteli vielä sen verran, että sain tämän kimalluksen ikuistettua. Muistaakseni laitoin ihan vaan yhden kerroksen tätä, eli hippusia on lakan seassa ihan tarpeeksi. Joissakin tämäntapaisissa lakoissa saa lakata monta kerrosta jotta saisi hippusia tasaisesti kynnelle, mutta ei tämän lakan tapauksessa!

2013-10-15_3

Näistä tuli vähän sellainen synkkä ja myrskyinen yö -fiilis. Siksipä kynsille pääsivätkin Halloween-aiheiset siirtokuvat arkista C048.  Lopputulos oli aika kiva eikä edes liian Halloween :) Ihan hyvin voi tehdä vielä ne kurpitsakynnet tässä lähempänä varsinaista päivää.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...