31.8.2012

Titaaninharmaa

Tässä manikyyrissä on jälleen käytetty hyväksi miehistä näkökulmaa. Poika on yllättävän hyvä näissä jutuissa, täytyy myöntää. Mieliala ei vain ollut tällä kertaa paras mahdollinen. Jos kukaan muu on viime aikoina yrittänyt hommata itselleen Samsung Galaxy Xcoveria, hän varmaan osaa samaistua tuskaan. Näitä ei vaan saanut mistään. Ei niin yhtään mistään. Varsinkaan, kun poika ei halunnut sitä oranssia. Vaan sen titaaninvärisen.

Tätä lakkausta aloitellessa olimme juuri saaneet kuulla, ettei puhelinta saanut vieläkään. No, mikäs siinä, eihän sitä vielä ollut odoteltukaan kuin jotain kolme viikkoa... Kysyessäni ehdotusta päivän väriksi sain vastaukseksi harmaan. Ja näytettyäni harmaiden lakkojen valikoimani siitä poimittiin Flormarin holo 814, koska se näytti eniten sille kännykälle jota ei vieläkään saatu.

2012-8-31_1

Arpoessamme leimausväriä tähän poika ehdotti vaaleansinistä. Jota siis edelleenkään ei laatikoista löydy eli kaipaisin niitä vinkkejä. Lopulta leimaukseen päätyi lähinnä vaaleansinistä muistuttava For Audrey yhdessä Konadin sinisen kanssa.

2012-8-31_2

Ja täytyy todeta, että ei kannata yrittää leimata For Audreylla. Se ei kerta kaikkiaan sovellu siihen hommaan. Se kuivuu aivan liian nopeaan eli ei joko nouse lainkaan tai tarttuu leimasimeen. Tai sitten ei vaan ollut leimauspäivä. Toinen vaihtoehto on se, että ei olisi kannattanut yrittää saada aikaiseksi liukuvärin näköistä leimaa. Jossain olin nähnyt, että jos sekoittelee värejä hammastikulla ennen liian lakan poistoa, saisi liukuvamman leiman. No ei onnistunut sekään, ei.

Mutta jos nämä pienet vastoinkäymiset jättää huomiotta, näistä tuli lopultakin aika kivat. Kyllä näissä muutaman päivän ihan viihtyi :)

2012-8-31_3

2 kommenttia:

  1. ostin myös ton hololakan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä itsellenikin kertynyt muutama :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...