11.8.2012

Kuumaa hiekkaa

Tai sitä tässä nyt ainakin tavoiteltiin. Taas piti yrittää loihtia sitä kesää kynsille, kun ei sitä täällä muuten oikein näy. Vettä sataa kyllä senkin edestä, ei ollut kevättulvat mitään tähään verrattuna...

2012-8-11_1

Kaivoin laatikkoani tutkien olisiko siellä ylläreitä. Ja olihan siellä, tämä lakka oli jotenkin jäänyt silmän varjoon. Kyseessä on OPIn Totally Tangerine. Kummasti nuo oranssit ovat vaan viehättäneet nyt kesäaikaan. Tämä raukka vaan oli hylättynä siellä nurkassa. Enkä tiedä kyllä yhtään miksi, sillä tämä oli kynnellä aivan ihana. Melkein teki mieli lopettaa koko lakkailut tähän ja jäädä vain ihailemaan lopputulosta.

2012-8-11_2

Mutta kun olin taas käyttänyt tyhjän pääni apuna tätä miehistä makutoimistoani, josta oli suositeltu toistakin lakkaa. Joka on joku Flormar. Jonka numero varmaankin alkaa U:lla. Mutta kun tästäkin on jo pari viikkoa ja ne tuhannen lakat on jääneet jälleen kerran kuvaamatta. Kärjissä siis jokin pinkki Flormar.

2012-8-11_3

Ohjeena oli pistää tähän sitten päälle jalanjälkiä siten, että ne näyttäisivät hiekkaan painuneilta jäljiltä. Ja kyllähän siinä on jotenkin taas onnistuttukin. Jotain punaista lakkaakin on käytetty. Sen kohdalla vaan aivot nyt vetävät ihan tyhjää. Ei se varmaankaan mikään Konadin lakka ollut, mutta ei mitään muuta muistoa vaan löydy. Ehkä Red Stallion?? Se taitaa olla paras arvaus, mitä tähän hätään irtoaa.

Mutta ihan kivasti nämä kuitenkin toteuttivat sen, mitä lähdettiin hakemaan. En sitten tiedä miten nuo jalanjäljet olisi saatu painuneemman näköiseksi. Mutta pääasia että idea kuitenkin välittyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...