24.8.2012

Ei. Se tarkoittaa ei.

Seuraavaksi halusinkin kokeilla tätä yhtä paketissa tullutta lakkaa. Se oli oikein ihanan violetti. Eikä muutenkaan lakassa ole valittamista, oikein helppo oli käsitellä ja kynnelle asettui ihan mukisematta. Harmi, ettei tätä merkkiä saa täältä mistään. Itse olisin ainakin valmis ostamaan tätä lisää! Mutta tältä siis näyttää Pure Ice No Means No. Tykkään :)

2012-8-24_1

Ja mitäpä muuta tähän sitten lähdettinkään hakemaan kuin liukuväriä. Ei pitäisi enää tässä vaiheessa olla kenellekään epäselvää, mikä koristelutekniikka minua viehättää eniten! Kaveriksi siis valikoitui toinen jokseenkin uusi hankinta eli A England Lady of the Lake.

2012-8-24_2

Mutta eihän ne kynnet vielä tässä vaiheessa koristellut ole, ehei. Vielä on saatava jotain lisää. Muistelin jostain (blogista) lukeneeni, että noilla (Golden Rose?) Classic Metalliceilla voi leimata. Sitähän piti siis päästä kokeilemaan. Tähän asti hopeaisena leimauslakkana on toiminut Devotion, mutta ennemminhän sitä tällä leimaa ettei tuo toinen vaan kulu.

2012-8-24_3

Jännästi sitä vaan saa vähän erilaisen näköisiä kynsiä kun leimaa koko kynnen leimalla aina vähän eri kohtaan. Lopputulos oli kyllä mieluinen, taisin siis saada uuden leimauslakan!

2012-8-24_4

Kukaan ei siis halua kysellä mitään? Mikäs siinä, kyllä se mulle vaan passaa. Tosin se vaaleansininen (ja tarkemmin ajateltuna myös vaaleanpunainen) lakka pitäisi kuitenkin saada. Ehdotuksia siis edelleen vastaanotetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...