2.8.2012

Minttujen vertailua

Viimein sain aikaiseksi vertailla vähän näitä omistamiani jokseenkin minttuun vivahtavia lakkoja. Sysäyksen tähän antoi tuo uusi Home Run, joka oli oikein kivan minttuisen värinen.

2012-7-30_1

Etusormessa ja pikkurillissä on juurikin tämä Home Run, keskisormessa OPIn Gargantuan Green Grape ja nimettömässä China Glazen Re-Fresh Mint. Peukussa on samaisen merkin For Audrey kuorrutettuna holopäällylakalla. Otin kyllä kuvia niinkin, että tuo For Audrey oli ilman holoa, mutta ne kuvat eivät todellakaan ole julkaisukelpoisia hirvittävän sotkun vuoksi...

2012-7-30_2

Tässä vielä toinen kuva auringossa. Edelleenkin tuo Re-Fresh Mint on mielestäni kovin sininen. Hirveän vaikeaa siitä on yhtään löytää vihreää. Kaikkein vaaleinkin se näistä on. Home Run on selvästi tummempi ja myös enemmän vihreä, eli oikeastaan oikein sopivan värinen :) Ja tässä seurassa tuo Gargantuan Green Grape on selvästi vihreä. Se on huomattavan paljon keltaisempi kuin mikään muu näistä.

Mutta hassuinta tässä on se, että kukaan ei väitä For Audreyta millään mittapuulla vihreäksi. Silti se on tässä seurassa aivain kuin vain tummempi versio tuosta "vihreästä" Re-Fresh Mintistä. Joko mulla on oikeasti silmissä vikaa tai olen ymmärtänyt värit ihan väärin...

4 kommenttia:

 1. No sinähän oot päästäny taas vanhan tutkijan valloilleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkäs sitä tiikeri raidoistaan pääsee... Mutta ite tykkään aina uusia lakkaostoksia miettiessä tämmöisistä vertailuista, sillä on helpompi hahmottaa väriä jos on vieressä sellainen lakka joka omastakin kaapista löytyy :)

   Poista
  2. No se on kyllä totta. Mulla ei taija ees löytyä noin paljo saman sävyisiä lakkoja. Paitsi punasesta. :)

   Poista
  3. No mulla ny ihan pikkaisen vaan on sattunu kertymään noita mintuhtavan värisiä. Kovasti olen koittanu löytää sitä oikeaa, mutta ei ihan ole tärpänny vieläkään :) Minkäs teet kun sen pitäisi olla just eikä melekeen... On mulla ainakin yksi vielä ostoslistalla kunhan joskus raaskin laittaa tilauksen taas vetämään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...