28.7.2012

Vettä sinisenään

Postaukset ovat edelleen aika pahasti jäljessä. Tällä kertaa sen takia, että viime viikko meni leireillessä. Nämä kynnet ovat siis jo jonkin ajan takaa. Neon-villityksen ollessa edelleen päällä, kynsille päätyi Orlyn Skinny Dip. Ihan kiva lakka, ei niin neon kuin nuo pari muuta. Eikä se ruskettava efektikään ole siellä vaan pikemminkin kalventava efekti.

2012-7-28_1

Jotenkin tämä ei vaan mun kynsilläni yksikseen näyttänyt kovin kivalle. Ainakin iho jäi todella kalpean näköiseksi. Ja tämä eka kuva on otettu kännykällä, kun kamerani akku päätti ottaa ja loppua enkä jaksanut odotella sen latautumista ennen lakkausten jatkamista. Siksi siis kovin kummalliset värit... Siispä töpöttelin kärkiin Misan Mermaid Dreamsia. Mikä kyllä paransi asiaa ihan selvästi.

2012-7-28_2

Nähin sitten olisin halunnut leimata jotain merihevosia tai delfiinejä. No arvaapa löytyikö niitä. Valitsin sitten yhden leiman, jossa hyvällä mielikuvituksella pystyi sen delfiinin näkemään. Leimauslakaksi päätyi jälleen kerran Devotion.

2012-7-28_3

Lisäksi tein dotting toolilla pisteitä, jotka varmaankin yrittävät esittää vesipärskeitä. Näköjään kaikki kuvat näistä oli sitten enemmän tai vähemmän epäselviä, sillä tuo kiilto häiritsee aika paljon. Tässä kuitenkin kuva, josta nyt edes jotain selvää saa. Lopputulos oli ihan kevollinen, mutta jotenkin en näissä silti viihtynyt.

2012-7-28_4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...