2.7.2012

Vastustamaton tarjous

Aina se päätös hetken pitää. Ja sitten tulee vaan jotain, mitä on ihan pakko saada.

2012-7-1_1

Ensinnäkin piti saada lisää kynsinauhaöljyä. Tämä valikoima tuli Ebaysta. Eihän nämä mitään oikeaa OPIa ole, mutta niillä on kiva sutia kynsien viertä ja ne jopa tuoksuukin kivalle.

2012-7-1_2

Nämä eivät itse asiassa ole suoraan Ebaysta vaan erään Ebayn kauppiaan omasta kaupasta. Ihan hyvin ne tavarat sieltäkin tuli, tosin postikulut nostivat tuotteiden hintaa vähän liian rajusti minun makuuni. Ebaysta usein saa samaa kamaa ihan ilman lisättyjä postikuluja. No, kokeiltu on sitten tätäkin, mutta tuskinpa tulee toistamiseen shoppailtua.

2012-7-1_3

Ja sitten tuli hankittua ensimmäiset A Englandit. Kun olivat kerta tarjouksessa. Kolme vasemmanpuoleista olivat yhtenä settinä ja toiset kaksi tulivat myös kimpassa. Vasemmalta oikealle tässä poseeraavat Morgan Le Fay, Perceval, Order of the Garter, Holy Grail ja Merlin. Vähän jännä haju näissä on, enkä sitten mistään löytänyt ainesosaluetteloa. Eikös näissä jossain pitäisi se ihan lain mukaan olla??

2012-7-1_4

Vaan nättejähän nämä on, ei siitä mihinkään pääse. Kukin varmaan osaa arvata, että missä järjestyksessä lakat tässä ovat. Pitää toivoa, että pian taas on jotain tarjouksessa ja saan hankittua näitä lisää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...