7.7.2012

Tätä ei kannata yrittää kotona

Seuraavaksi sain sitten aikaiseksi lakkauksen, joka meni täysin pieleen. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Tämäkin on tehty myöhään illalla ja hetkellisestä päähänpistosta, eli siitäkään ei mallia kannata ottaa.

2012-7-7_1

Tällä kertaa ei siis ole mitään kuvia välivaiheista, ainoastaan lopputuloksesta. Ja tässähän on sitten yritetty kerrostaa näitä lakkoja. Niin, tiedän, kaikkihan sen jo tuosta kuvasta niin hyvin näkikin, mitäpä sitä turhaan kirjoittamaan auki.

2012-7-7_2

Tässä vielä sama lakkaus auringonvalossa. Jolloin näkyy vielä heikommin se, että tuolta alta pitäisi nätisti näkyä sitä toista lakkaa. Eihän tämä nyt vallan kamalalta näytä, mutta idea meni kyllä täysin näissä hukkaan. Tuo näyttää ihan vaan pinkiltä, ei Ellen spellit näy alta sitten yhtään. Vaikka tuolla Pink Voltagella lakatessa tuntuu, ettei se peitä sitten millään, niin ei sieltä vaan kuitenkaan altakaan mitään näkymään saa.

Mutta kello oli taas kerran jo niin paljon, että vaihtoehtoja oli jokseenkin niukasti tarjolla. Lätkin muutaman tarran päälle koristeeksi ja näillä mentiin taas.

2012-7-7_3

2 kommenttia:

  1. http://my-little-addictions.blogspot.fi/2012/07/kesainen-mansikkatunnustus.html Sulle olis tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Pitääpä käydäkatsomassa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...