15.7.2012

Vaihteeksi ostoksia

Joo, pitäisi saada näitä kynsiäkin postattua mutta kun on ostoksetkin vielä esittelemättä. Joten tässä viimeisin Trans Designin tilaukseni, halusitte sitä tai ette.

2012-7-15_1

Ensiksi siis OPIn lakkoja. Vasemmalla Gargantuan Green Grape, joka nyt sitten on se mun mintunvärinen lakkani, jota aiemmin haikailin. Ihan sama minkä väriseksi tämä sitten oikeasti lasketaan, minulle tämä on mintunvihreä. Ja oikein nätti sellainen :)

Toisena rivissä on Totally Tangerine. Minulla ei ennestään montaakaan oranssia lakkaa ollut, joten tämä paikkaa sitä vajetta. Oranssi on kyllä niin kesäväri että! Ja viimeisenä piti saada Muppeteista Excuse Moi! Piti hommata tämä ennen kuin se on kovin hard to find.

2012-7-15_3

Ja samat vielä kiekolla. Ei valittamista näissä, varmasti kaikille löytyy helposti käyttöä. Voisi joskus vähän vaikka vertailla noita vihreitä lakkoja mitä mullakin on, mutta jaksaisi taas vaan. Ja olisi sitä ylimääräistä aikaa, sillä kovin sekalaisia kynsiä ei varmaan jaksa kovin kauaa pitää...

2012-7-15_2

Ja piti saada lisää neoneja. Nämä Orlyn kesäkokoelman värit täydentävät sitä vajetta eli vasemmalta alkaen Melt Your Popsicle, Glowstick, Skinny Dip, After Party ja Fowl Play. Tarkkaavaisimmat lukijat varmaan huomasivatkin, että jonon viimeinen ei kuulu tähän kesäkokoelmaan. Mutta se piti silti saada, olen vaan niin heikkona näihin flakies-lakkoihin (menikö edes termi oikein??).

2012-7-15_4

Ja samat kiekolla, jopa samassa järjestyksessä. Nämä neonit eivät kuivu aivan yhtä mataksi kuin pari China Glazeani. Hirmu nättejä ovat kaikki. Himottaisi kokeilla tuota After Partya ja Fowl Playta, mutta jotenkin ei näin keskellä kesää viitsi. Varsinkin kun ulkona tahtoo vaan sataa vettä. Pitää saada jotain kesää edes kynsille siis.

Taisipa tämä olla pitkästä aikaa sellainen tilaus, jossa ei ollut yhtään pettymystä. Kaikki lakat olivat luonnossakin yhtä ihania kuin olin ajatellut. Yleensä paketissa on aina joku, joka onkin sitten livenä jotain muuta kuin Googlen swatcheissa.

4 kommenttia:

 1. On se mintunvihree. :D
  Mäkin meinasin ton skinny dipin tilata, mut jos sulla on se, niin ehkä riittää jos otan lainaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaa vaan :D Ehtisin vaan ite lakkaan sillä ensin. No, jos sit seuraavaksi. Tosin huomasin just, että se tekee ihonvärin kalpeaksi. Nyt kun on tätä oranssia kynsillä, joka saa näyttään niin ruskettuneelle vaikkei oikeesti olekaan :P

   Poista
 2. Multa löytyy Excuse Moi! ja Fowl Play. Ihania lakkoja ovat kummatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kuolasin tuota Fowl Playta kauan ja nyt olen kyllä onnellinen siitä että se löytyy :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...