10.7.2012

Amerikkalainen merimies

Jotenkin vain tuntui sitten siltä, että noista A Englandeista pitää tehdä jotain merihenkistä. No, tietysti osansa asiassa oli sillä, että väreinä olivat valkoinen, sininen ja punainen. Pohjalle pistin siis ensimmäiseksi Morgan Le Fay.

2012-7-9_1

Eihän tuo täysin peittävä tässä ole, mutta ei jaksanut pistää niin montaa kerrosta lakkaa että se olisi kokonaan peittänyt. Ja vähän taisi taas kerran olla kiirekin...

Tälle pohjalle siis lakkasin teippien avulla puolet joko sinisellä tai punaisella eli Order of the Garterilla ja Percevalilla. Näistä ensimmäinen ei ollut aivan peittävää yhdellä kerroksella, joten pistin kaksi. Valkoiseksi jääneelle puoliskolle vetelin sitten viivoja sillä toisella värillä. Sekavaa? Taitaa kuva kertoa enemmän kuin monta sanaa, joten tässäpä se kuva.

2012-7-9_2

Tuohon rajalle on vielä sitten vedetty Merliniä. Tästäkin näkee sen, ettei tuo sininen ihan kerralla peitä eli siniset viivat ovat aikas hailakoita, kun en viitsinyt alkaa maalailemaan niitä uudelleen (ja sotkemaan siinä samalla).

Omasta mielestäni nämä onnistuivat ihan kivasti, mutta aurinkoa oli saatavilla aivan liian vähän. Pilvisellä säällä nämä olivat vähän tylsähköt, mutta niinä harvoina kertoina kun aurinko paistoi, ei meinannut pystyä kävelemään kompastumatta :D

Omasta mielestäni nämä ihan kyllä merihenkisistä menettelevät, mutta eräs pesäpalloäiti oli näissä kyllä nähnyt USA:n lipun. No okei, voi sen kai näissä nähä myös. Olihan siellä se kansallispäivä vasta, joten pistetään vaikka sen piikkiin!

2012-7-9_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...