20.7.2012

Pinkki puudeli

Pitihän sitä päästä kokeilemaan näitä uusia Flormareita. Valitsin pari ruskehtavaa sävyä ja päädyin - taas kerran - liukuvärjäämään.

2012-7-19_1

Pohjimmaisena värinä on 805. Ei tämä nyt holoisuudellaan mitenkään häikäise. Varsinkaan kun ei aurinko taaskaan paistanut. Mutta muuten ihan nätti väri.

2012-7-19_2

Ja toiseksi väriksi valikoitui 805. Ihan kivasti nämä keskenään toimeen tulevat. Ei mielestäni pöllömpi yhdistelmä lainkaan. Jos ei jää tuijottamaan sitä holon puutetta.

Ja tässä vaiheessa iski jälleen kerran sama ongelma: mitäs sitten. Jotenkin vain tuntuu, että ei liukuväri vielä riitä koristeluiksi. Joten käännyin jälleen kerran pojan puoleen, sillä yleensä sieltä aina sentään jokin ehdotus tulee.

Niinpä tälläkin kertaa, näihin kynsiinhän tietenkin sopisi parhaiten koirat. Onnettomasta laattavarastostani ei kuitenkaan taaskaan ollut suurta apua, sillä ainoa koira niissä oli puudeli. Ei ehkä ihan se, mitä olin hakemassa.

2012-7-19_3

Mutta niillä sitten mentiin. Ja tietenkihän puudelin piti sitten olla pinkki. Yritin siis jälleen ystävystyä Konadin pinkin leimauslakan kanssa. Ja tämän pohjan päälle se yllättäen olikin ihan hyvä.

Pikkaisen ovat nämä kynnet liian söötin minun makuuni. Pohja oli tosiaan ihan oukkei, mutta hieman nuo puudelit vaan ampuu yli.

2012-7-19_4

Ketään tuskin kiinnostaa, mutta tulipa tässä harjoituksen vuoksi tehtyä tällekin blogille Facebook-sivut. Lähinnä siksi sen tein, että tietäisin miten se tapahtuu. Mutta kun se nyt kerran tuli sellainen tehtyä, sinne voi liittyä jos kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...