5.7.2012

Jälleen rantakunnossa

Piti taas saada kynsille jotain kesäisää. Lisäksi piti saada kynsille jotain, mitä kehtaisi esitellä jos joku haluaisi kynsiä lähemmin tutkailla. Tai siis olisi varmaan pitänyt ajatella, että niitä kynsiä saataa joutua esittelemään. Olisin varmaan tehnyt jotain muuta, jos vain olisin ajatellut. Ostetaan: mahdollisimman vähän käytetyt aivot.

2012-7-4_1

Kuvassa siis on jälleen liukuväriä. Pohjalla on OPIn Alpine snow, mutta olinpa sitten unohtanut pistää kamerasta makron päälle, eli kaikki kuvat olivat epäselviä. Hmph. Eli tässä nyt sitten se lopputulos. Seuraavana värinä ja kuvausrekvisiittana on Bariellen Lemondrops. Kärkiin on vielä lisätty Misan Endless Keysiä.

2012-7-4_2

Tähän on sitten leimattu päälle kuvioita, joiden voisi vaikka mieltää esittävän appelsiineja. Mietin sen samaisen palmukuvion käyttämistä jälleen, mutta ei sitä nyt ihan niin tylsä halua olla... Ongelmana on siis, että laatoissa on ihan liian vähän kesäisiä kuvia. Ja ihan liikaa niitä kukkia ja perhosia. Tahtoo lisää laattoja!!! Pitänee varmaan itsekin sijoittaa vähän lisää rahaa Bundle Monsteriin.

2012-7-4_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...