28.6.2012

Kai se on tämäkin tehtävä.

Tämän haasteen antoi minulle Belegwen. Ja olen tätä vältellyt jo sen verran kauan, että kaipa tämä on hoidettava pois päiväjärjestyksestä. Minähän olen perinteisesti sellainen päivänsäde, että tällaiset haasteet sujuu ihan tosta vaan (not).

 Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). 

No tässäpä näitä. Ei ollut helppoa, ei. Ja sitten kun tuntuu, ettei ihan kaikkea halua kertoa. Että jos ette näistä mitään selkoa saa, se on ihan tarkoituksella.

1. Uusi kone. On se vaan mukavaa, kun saa uuden koneen. Siis tietokoneen, ihan on pöytämallinen. Vanhan kanssa meni jo hermot tosiaan pahasti... Tämä on ehkä viikon päivät tässä nyt hyrrännyt, eikä kyllä kaduta että tuli ostettua. Tosin näkee sitten myöhemmin, että olisko oikeasti pitänyt nämäkin rahat säästää. 

2. Kun lapsi onnistuu.Vaikkakin meinasin paleltua sinne pesiskentälle tiistai-iltana (lämpötila ehkä n. +10C ja vettä sataa sekä tuulee), olihan se mahtavaa katsoa kun omalla pojalla oli todella hyvä päivä. Se on vaan jännää miten sitä äitinä aina nimenomaan jännittää niitä sen oman jälkikasvun tekemisiä. Mutta niin ne kaikki äidit siellä kentän laidalla tekee :D

3. Läpi mennyt näyttö (osa 1 tosin, vielä olis 2 ja 3 tekemättä). Kyllähän sitä jännäsi, että mitä ne sanoo. Pahempaa odotin, mutta ei ne olleet edes yhtään hankalia. Vaikka en muka jännittänyt etukäteen, on kyllä olo ollut todella vetämätön nyt sen jälkeen. Nukkuis nyt viikonloppuna velat pois :)

4. Tyttöjen illat. Onneksi sieltä entisestä työpaikasta jäi jotain muutakin kuin känsät käsiin. Ollaan tässä kahden entisen työkaverin kanssa aina muutaman kuukauden välein istuttu iltaa. Itse kun en hirveän usein edes ota ja vielä harvemmin käyn kylillä, nämä illat on kyllä ihan mahtavia. Varsinkin kun siellä ei enää ole näitä "tyttöjä" matkassa :P

5. Pesisleirit. Itseäni harmittaa, kun en tänä kesänä pääse ihan koko viikoksi leirille. Koulu jatkuu vielä, joten osa leiristä jää väliin. Tätä on vaan hankala selittää, mutta se oli viime kesänäkin ainoa viikko, jolloin en murehtinut mitään. 

6. Saunominen oikein kuuman päivän jälkeen. Vaikka äkkiä tuntuisi ettei koko päivän hikoiltuaan huvittaisi enää saunoa, se menee ihan päinvastoin. Silloin se vasta hyvälle tuntuukin!

7. Se, kun korvaukset on tullut tilille ja voi ostaa ruokakaupasta sitä, mitä oikeasti haluaa syödä. Tässä on muutamaan kertaan nyt eletty viikko niin, että ruokaan on ollut käytettävissä kymppi koko viikoksi. Sillä summalla saa jo miettiä, että mitä kärsii ostaa. Mutta sitten kun tilillä on taas rahaa, niin voi ostaa vaikka sitten pizza-ainekset, joita on koko edellisen viikon tehnyt mieli. Eikä tarvitse kaupassa kulkiessaan koko aikaa ynnätä, että paljonko nämä ostokset tähän mennessä tekee. Eikä jättää ostamatta jotain, mitä oikeasti tarvitsee.

8. Vaikka meinasin etten kynsistä tässä puhu, niin jutut alkaa loppua niin pahasti että on pakko. Tuleehan siitä hyvä mieli, kun kynnet on hyvin. Ne kuitenkin näkee itse koko ajan, toisin kun vaikka sen, että tukka on ihan sekaisin.

9. Ja totta kai se on aina ihanaa, kun uusi lakkapaketti kolahtaa postilaatikkoon. Varsinkin, jos lakat ovat luonnossa yhtä ihania kuin netin kuvissa. 

10. Ja tätä viimeistä en sitten vaan keksi. Olen vaikka sitten onnellinen, että sain tämän tehtyä. Näitä ei ole mitenkään helppo keksiä. Vaikka tuskinpa kukaan jaksoi edes lukea tänne asti. Mutta onnea vaan jos pääsit loppuun asti :)

Lisäksihän tässä tuli mukana tunnustus


Tämän ideana on muistaa ja tuoda esille mahtavia blogeja, joilla on alle 500 lukijaa.
(Kiitä palkinnon antajaa postauksessasi, lisää myös "Liebster Blog" kuva ja jaa palkintoa eteenpäin 5:lle alle 500:n lukijan blogille! Muista ilmoittaa palkinnon saamisesta heidän blogeissaan!)

Pistän tämän haasteen ja tunnustuksen eteenpäin seuraaville:

4 kommenttia:

 1. Haha, kyllähän niitä positiivisia asioita löytyy kun alkaa miettimään! Mähän sanoin! Tekee hyvää sullekin miettiä välillä jotain positiivista. Ne pienet asiat on niitä parhaita. :D Ja luin loppuun asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihmeesti niitä vaan löyty :) Vaikka ei ne niin ihmeellisiltä tunnukaan, mutta aina sitä jotain vaan löytyy. Kun siis vaan istuu alas ja alkaa kirjoittaan!

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta, mutta olen sen jo saanut, kuten haasteenkin. Nämä on musta kivoja, mutta olen itsekin vähän laiska tekemään niitä. :D Mulla menee yleensä useampi päivä, että saan yhden haasteen postattua. :P
  Minäkin luin koko postauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei sitä tarvitse alkaa toistamiseen tehdä :) Näitä on aina niin hankala pistää eteenpäin, kun kaikki ovat ne jo tehneet...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...