17.6.2012

Kannustuskynnet, osa kaksi

Tulipa taas tehtyä kynnet siten, että alussa ei ollut hajuakaan siitä, että mitä kynsille tulisi. Tiedossa oli kuitenkin, että pojilla olisi parikin peliä näiden kynsien aikana. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Tosin taas kerran se ajatus siellä pään sisällä oli huomattavasti paremman näköinen kuin lopputulos. Noh, ainakin värit oli jokseenkin kohdallaan.

2012-6-16_1

Eli tässäpä ensimmäisenä kuvana pelipaita, josta inspiraatiota hain. Tässä tuo väri vaihtuu pisaroina, jotka tihenevät sitten toiseksi väriksi.

2012-6-16_2

Pohjalle olin päättänyt pistää Misan Endless Keysin. Tosin kun yritin sitä kynnelle pistää, kävi ilmeiseksi ettei se peittäisi kunnolla. Totesin siis vähintäänkin hermojen kannalta välttämättömäksi pistää alle jotain muuta, ja lähinnä sopivan värinen oli Pretty Sweet. Tälläkin kertaa se oli mielestäni turhan paksua ja huonosti levittyvää, joten sekin sai osakseen reilun lurauksen ohenninta. Siitä olikin apua ja toisella yrittämällä levittyvyyskin oli paremmalla tasolla.

2012-6-16_3

Dotting toolin avulla on sitten koitettu tehdä tuollaista harvenevaa pistekuviota. Ja epäonnistuttu surkeasti. Lopputulos ei siis todellakaan vastaa sitä mitä lähdettiin hakemaan, mutta näillä mentiin jokunen päivä.

2012-6-16_4

No mitenkäs peleissä sitten kävi? Toinen voitettiin ja toinen hävittiin. Ja se toinenkin olisi ollut voitettavissa, mutta jokin ihmeellinen nukahdus kävi koko joukkueella ja pelistä ei vaan ensimmäisen jakson jälkeen tullut sitten yhtään mitään. No, jospa seuraavassa pelissä sitten saataisiin pelattua ihan loppuun asti hyvin! Terveellistä se on joskus hävitäkin, jos aina vaan voittaa niin siinä helposti sitten tuudittautuu siihen että on voittamaton.

2 kommenttia:

  1. Toi Misan lakka on kyllä herkku! Onneks mulla löytyy parikin vastaavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti lakka :) Harmi vaan ettei se peittänyt kunnolla, mutta aina voi laittaa jotain alle.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...