10.6.2012

Ranskan opettelua, part un

Olen näköjään lähes viikon tällä hetkellä perässä postauksissani. Nuo edelliset kynnet olivat minulla vielä viime maanataina eli 4.6. kun paikallinen Citymarket järjesti pesistapahtuman lapsille. He tarjosivat kahvit, mehut ja pullat, mutta seuran puolesta piti olla kahvinkeittäjät. Minähän sitten lupauduin sitä kahvia keittämään. Ja tulihan sitä paketillinen keitettyä, eli aika monta kupillista sitä meni.

Jostain syystä vaan nämä geelit ei tahdo kynsilläni pysyä. Olin jo huomannut muutaman olevan jo aika paljon irti, mutta eli toivossa että ne vielä onnistuisivat mukana roikkumaan. No eivät sitten onnistuneet. Siinä vaiheessa kun hötäkkä oli ohi ja tapahtuma onnellisesti takana, huomasin toisesta kädestä etusormen ja toisesta pikkurillin geelin luovuttaneen. Toivottavasti kukaan ei löytänyt niitä kahvinsa seasta...

Ei ihan siinä yhdeksän aikaan illalla sitten onnistunut lakkaukset. Tai oikeastaan lakkaamaan päästiin kymmenen jälkeen, kun oli ensin saatu uutta geeliä kynsille. Jos olisin ne ilman geeliä jättänyt, olisivat kuitenkin napsahtaneet poikki nyt kun viimein olen näihin vähän pituutta saanut.

Päätin sitten yrittää ranskista, kun en sellaista ennen ole tehnyt. Ja nythän mulla oli se orlyn lakka millä sitä aioin kokeilla. Joo. En ole kavereita tämän lakan kanssa. Saan sillä aikaan ihan liian raidallista jälkeä. Ensin lakkasin kolme kerrosta ja totesin ettei siitä mitään tule. Kellon ollessa mitä se taas olikaan en jaksanut alkaa muuttamaan suunitelmaa vaan poistin lakat ja vedin yhden kerroksen samaa.

2012-6-10_1

No, eipähän ole pahasti raitainen mutta eipä tuota paljoa siitä erotakaan. Kuva on aika hämärä, koska ilta oli jo tosiaan aika pitkällä.

Tähän sitten vapaalla kädellä lisäsin valkoista kärkiin, eli OPIn Alpine Snow pääsi testiin. Valoa oli enää vähänlaisesti tarjolla, väsymys alkoi painaa koska olin aamusta istunut ensin kuuntelemassa luentoa yritysverotuksesta (ja tiesin saavani lisää sitä samaa heti huomenna) ja sitten illan keittänyt sitä kahvia. Seli seli. Lopputulos oli kuitenkin... no päättäkää ihan itse. Tässä kuvat molemmista käsistä ja olen edelleenkin oikeakätinen.

2012-6-10_2


2012-6-10_3

Kellon ollessa tässä vaiheessa jo sen verran paljon, että vaihtoehdot olivat näillä pärjääminen seuraavan päivän iltaan asti tai ihmisten ilmoille meneminen kokonaan ilman lakkaa. Valitsin sitten ensimmäisen vaihtoehdon. Ja koetin piilotella oikeaa kättäni mahdollisimman paljon...

2012-6-10_4

2 kommenttia:

  1. Hähää, haaste ja tunnustus löytyy blogista. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin. Pitihän se taas arvata.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...